Sneijder yönetimi kızdırdı !

Sneijder yönetimi kızdırdı !

Galatasaray'ın yıldızı Sneijder'in terör olayları ile ilgili yaptığı açıklamalar yönetimi kızdırdı.

Wesley Snejder'in sözleri Galatasaray yönetimi'ni kızdırdı.
 
Hollanda Milli Takımı'n kampında ülke medyasına açıklamalarda bulunan Galatasaray'ın süper yıldızı, her şeye rağmen yollarına devam etmek zorunda olduklanı söyledi. Zor zamanlardan geçtiklerini dile getiren Wesley Sneijder şunları söyledi: "Devam etmemiz lazım ama bu bazen yaşananlann zorlu olduğunu da ortadan kaldırmıyor. Hayata devam etmek zorundasın, kendini kilitleyemezsin. İstanbul'a döndüğümde umanm her şey bitmiş olur. Ailemin bir süre sokağa çıkmasını istemedim."
 
TERÖR DÜNYANIN HER YERİNDE
 
Hollandalı yıldız, ertelenen derbi için "Maçla ilgüi fazla saldırı tehdidi vardı. Önce seyircisiz yapılacağı söylendi. Herkes üzgündü ama oynamak zorundaydık. Maça 2 saat kala ise erteleme kararı alındı. Başkanımız, yetkililer ile görüştükten sonra alman kararı bize iletti. Bence doğru bir karar alındı" dedi.
 
G.Saray yönetimi ise, basında çıkan demeçler nedeniyle Wesley'yi "Dünyanın her yerinde terör var. Cumartesi İstanbul'da oldu, dün Brüksel'de. Türkiye'yi güvensiz bir ülke gibi gösterecek söylemlerden kesinlikle kaçın" diye uyardı.

Star