TFF'ye Mauro Icardi şikayeti

TFF'ye Mauro Icardi şikayeti
Güncelleme:

MKE Ankaragücü, TFF'den Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi için disiplin soruşturması açmasını talep edecek.

Trendyol Süper Lig ekibi MKE Ankaragücü, Galatasaray'ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi hakkında sportmenlik dışı hareket yaptığı gerekçesiyle disiplin soruşturması başlatılması için Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvuru yapılacağını duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamada, "18 Şubat 2024 tarihinde oynanan MKE Ankaragücü-Galatasaray müsabakasında, Galatasaray profesyonel futbolcusu Mauro Icardi'nin tribünlerimize doğru yapmış olduğu sportmenlik dışı hareketle ilgili olarak gerekli disiplin soruşturmasının başlatılması için TFF'nin ilgili kurullarına başvuru yapılacaktır" ifadeleri kullanıldı.

Süper Lig'in 26. haftasında oynanan karşılaşmada Galatasaray, Ankaragücü'nü deplasmanda 3-0 mağlup ederken, Mauro Icardi penaltıdan takımının üçüncü golünü kaydetmişti. Karşılaşmanın ardından Ankaragücü tarafftarları ile Arjantinli golcü arasında gerginlik yaşanmıştı.

Ankaragücü tribünlerinden kendisine doğru fırlatılan su şişesi sonrası Mauro Icardi'nin, taraftarlara uygunsuz bir harekette bulunduğu iddia edilmişti. Icardi'nin bu hareketi, sosyal medyada gündeme oturmuştu.