Torje: ''Çok puan kaybettik''

Torje: ''Çok puan kaybettik''

Osmanlıspor'un Rumen futbolcusu Gabriel Torje, ligin ilk yarısında çok puan kaybı yaşadıklarını söyledi.

Torje, takımının Antalya'da sürdürdüğü devre arası kampında AA  muhabirine yaptığı açıklamada, lige iyi bir başlangıç yaptıklarını belirterek,  "Özellikle ilk 4 maç çok iyi gittik. Sonrasındaki 7 maçlık periyotta çok puan  kaybettik" dedi.
 
Yaşanan puan kayıpları sebebiyle ligin ilk yarısını 12. sırada  tamamladıklarını hatırlatan Torje, "Son dakikalarda yediğimiz goller yüzünden  önemli puan kayıpları yaşadık. Bu da üst sıralarda yer almamızı engelledi. Bu  maçlarda daha dikkatli olabilseydik ve daha çok puan alabilseydik, daha yukarıda  olabilirdik" diye konuştu.
 
Rumen futbolcu, iç sahada kötü maçlar oynamamalarına karşın yeterince  puan alamadıklarını vurguladı.
 
Kötü oynadıklarına inanmadığını anlatan Torje, "Dış sahada daha  korkusuz oynuyoruz. İkinci yarıda sahamızda daha cesur ve kendine güvenli  oynamamız gerekiyor. Sahamızda daha çok puan toplamalıyız" ifadelerini kullandı.
 
Kendi performansını beğenmedi
 
 Gabriel Torje, ilk yarıda gösterdiği performansın kendisini memnun  etmediğini belirtti.
 
İlk yarıda rakip fileleri iki kez havalandıran Rumen Torje, "Açıkçası  kendi performansımdan memnun değilim. Atacağım goller ve yapacağım asistlerle  takımıma daha çok yardımcı olabilirdim. Bunu başarabilmek için de ligin ikinci  yarısında elimden gelenin en iyisini yapacağım" diye konuştu.