Trabzonspor için flaş transfer açıklaması

Trabzonspor için flaş transfer açıklaması

Trabzonspor kulübü başkanı Muharrem Usta katıldığı bir programda önemli açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Ntvspor'un sorularını yanıtladı.

İşte Usta'nın konuşmasından satır başları

Trabzonspor son yıllarda çok oyuncu değişikliği yaşadı. Bu aslında sağlıksız fakat maalesef yine öyle bir şey yaşayacağız.  İsimleri belirledik, belirlediğimiz isimlerle yolları ayırıyoruz. Şu ana kadar kesinleşen 2 transferimiz var, 6 civarı transfer daha yapacağız."

Trabzonspor'un ekonomik olarak girdiği süreç, transfer konusunda bizi çok kötü etkiliyor. İstediğimiz oyuncuların kulüpleri, bonservis bedellerini peşin istiyor. Yayına kadar biten transfer olur mu diye düşünüyordum ama olmadı, bugün veya yarın, önemli değil. Basında yazılan isimlerin bazıları doğru, bazıları hiç görüşmediğimiz isimler. Transferler bitmeden konuşmak istemiyoruz.

Stadımız ilk seyircili maçımıza yetişecek. Stadın yetişmesi için olağanüstü bir çaba var. Bütün kamuoyu bilsin ki Trabzonspor seyircili ilk maçını Akyazı'da oynayacak. Herkes çok yardımcı oluyor. 4. haftada ilk maçımızı oynamayı planlıyoruz, çok büyük bir aksilik olmazsa seyircili ilk maçımızı Akyazı'da oynayacağız!

Ersun hoca diyor ki ben 3. kez Trabzon'dayım. Çok güzel bir hava var. Bazı genç oyuncularımız var bu sezon patlama yapabilirler. Diyorlar ki yeni oyuncular gelmedi... Emin olsunlar ki hepsi hazır oyuncular. Ha yetişmediler, ''Alalım, ne olursa olsun'' demeyeceğiz. Bazıları diyecek ki''Biz bu isimleri duymadık''. Duymadınız ama iyi futbolcular olduğunu göreceksiniz.

Biz bu sene şunu kuruyoruz. Bizim takımın bir gün bile beklemeden ödemeleri gerçekleşecek. Birikmiş ödemeler vardı, Ağustos'un 17'snde ödeyeceğiz ve Trabzonspor'un kimseye borcu kalmayacak. Artık bu araç sağlıklı bir otobana girip yolunu bulacaktır.

Geleceğimizin çok aydınlık olacağına inanıyorum. Bizim yönetimin geldiğinde içinde bulunduğumuz şartlar olağanüstü şartlar.

Ben şuna inanıyorum, ''Bunlar ekonomiyi bir toparlasa da biz gelsek otursak oraya'' diye düşünenler var. Buna çok üzülüyorum.