Trabzonspor'da büyük şok

Trabzonspor'da büyük şok

Trabzonspor, M’Bia transferinden vazgeçti.

 Başkan Hacıosmanoğlu, futbolcunun ‘Alacaklarında 15 gün gecikme olursa serbest kalır’ maddesini koymak istediğini ancak bunu kabul etmediklerini söyledi, “Burnundan kıl aldırmadı” diye konuştu.

Trabzonspor’daki belirsiz bekleyiş sona erdi, Stephane M’Bia transferi gerçekleşmedi. İmza parasını peşin istediği gerekçesiyle resmi sözleşme yapmadığı, bunun yerine protokole imza attığı söylenen M’Bia gerçeklerini Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu açıkladı.

Trabzonhaber.com sitesine konuşan Hacıosmanoğlu şunları söyledi:

“M.Bia ile anlaşma yaptık ama resmiyete dökmedik. Elden kaçmasın diye dün (önceki gün) tesislerde ön protokol yaptık. Fakat orada bir madde vardı. O maddeden oyuncuyu vazgeçiremedik. Sorun imza parası değildi. Yıllık 2.6 milyon Euro garanti paraya da evet demiş ve imzalamıştık.

O maddede, ‘Alacaklarında 15 günden fazla gecikme olursa serbest kalır. Ayrıca her geçen gün için 5 bin euro faiz alır’ ifadesi vardı. Görüşmeleri bırakıp gitmesin diye kabul etmiş gibi gözüktük. Ancak bugün (dün) görüşmelerin başladığını borsaya bildirip resmi adımları başlatınca o maddede esneklik yapmasını ve bu süreyi 45 güne çıkarmasını istedik. Fakat burnundan kıl aldırmadı. Süleyman beyle İstanbul’a geldi. Süleyman beye ‘onu gönder’ dedim. O da İstanbul’da kendisiyle vedalaştı.”