Trabzonspor'da Ersun Yanal krizi

Trabzonspor'da Ersun Yanal krizi

Trabzonspor’da, Ersun Yanal isminin ön plana çıkması yönetimi ikiye böldü.

Bordo-mavili yönetimin bir kanadı Ersun Yanal ismine yoğunlaşırken, bazı yöneticilerin ise Yanal’ı veto ettiği öğrenildi. Yönetim içerisinde ayrışmalara neden olan Ersun Yanal ile anlaşma sağlanması durumunda bazı yöneticilerin istifa edebileceği öğrenildi.

TARİHİ FARKA ‘UTANÇ VE REZALET’ YORUMU

Öte yandan Yerel gazeteler, Trabzonspor’un Antalyaspor deplasmanında aldığı 7-0’lık tarihi mağlubiyete tepki gösterdi, “Utanç ve rezalet gecesi” yorumunda bulundu.

Sonnokta Gazetesi, “Utanç gecesi”, “Antalya’da 49 yıllık şanlı tarihin en ağır hezimeti”, “Yazıklar olsun hepinize” başlıklarını kullanırken, bir sayfasında ise siyah zeminde sadece 0-7’lik maçın skoru yer aldı.

Ekspres Gazetesi, “Utanç ve rezalet dışında düne dair yazılacak hiçbir şey yok aslında”, “Bravo size”, “Rezaletin tarihini yazdınız” ifadelerini kullandı.

İlkhaber Gazetesi, “Bu rezaleti tarih yazacak”, “Bu hezimeti açıklayacak kelime bulamıyoruz” başlıklarıyla haberi okuyucularına aktardı.

Taka Gazetesi, “Bu rezilliğin hesabını kim verecek?”, “Utanın”, “Hepinize kırmızı kart” başlıklarıyla maçı yorumladı.

Karadeniz Gazetesi, “Tarih sizi affetmeyecek”, “Trabzonspor Antalya’da tarihinin en ağır yenilgisini aldı” başlıklarını kullandı.

Günebakış Gazetesi de, “Tarih sizi de yazacak”, “Utanıyoruz”, “Yazıklar olsun” ifadelerine yer verdi.