Trabzonspor'dan olay açıklama!

Trabzonspor'dan olay açıklama!

Transferin gözde ismi Erkan Zengin için, Trabzonspor cephesinden, Fenerbahçe'ye çarpıcı ifadeler kullanıldı.

Trabzonspor yöneticisi Köksal Sadıklar, Eskişehirsporlu Erkan Zengin'in transferi konusunda olay yaratacak açıklamalar yaptı. Sadıklar, "Biz delikanlı takımız. Fırsatçı değiliz. Bir Anadolu kulübü zora düştü diye bundan faydalanacak değiliz. Ancak Erkan Zengin bizimdir. Biz istemedikçe hiçbir yere gidemez." şeklinde konuştu.

Yılan hikâyesine dönen Erkan Zengin transferinde oyucunun gideceği takımın rotası henüz belli olmazken, Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi Köksal Sadıklar'dan flaş bir açıklama geldi.

 Sadıklar, “Biz delikanlı takımız Anadolu’nun beyiyiz. Fırsatçı asla değiliz. Bir Anadolu kulübü zora düştü diye bundan faydalanmak isteyecek yapıda bir kulüp değiliz. Biz Anadolu takımlarının para kazanmalarını isteriz. O nedenle şuan Erkan Zengin parası yatırıldığı için Eskişehirspor’un oyuncusudur" dedi.

Bundan böyle transfer piyasasını kendilerinin belirleyeceğini ifade eden Sadıklar, “Geçmişte transfer piyasası başka takımların elindeydi ama artık Trabzonspor gücünü göstermelidir. Erkan Zengin bizimdir. Biz istemedikçe hiçbir takıma gidemez” diye konuştu.

Fanatik