Transfer hafta sonu bitiyor !

Transfer hafta sonu bitiyor !

Yeni sezona bomba transferlerle giren Trabzonspor, sağ bek transferini de sonlandırmak üzere...

İkinci Başkan Nevzat Aydın, 3 milyon Euro bonservisi olan Yedlin ile el sıkışmak üzere. Pazar günü transferin resmen açıklanması bekleniyor. Son dakika transferde pürüz çıkarsa Svensson bitirilecek.
 
Geçtiğimiz sezon Sunderland'da kiralık oynayan Tottenham'ın 23 yaşındaki sağ beki Deandre Yedlin'in transferinin bitmesi an meselesi... Bordo-Mavili takımın İkinci Başkanı Nevzat Aydın şu anda yurt dışında ve sağ bek transferini bitirmeden Türkiye'ye dönmeyecek. ABD'li oyuncuyu ikna etmeye çalışan Aydın'ın 3 milyon Euro'luk bonservis ücretini 2 milyon Euro'nun altına indirmek için büyük çaba sarf ettiği öğrenildi. Yedlin'in de kariyerini Türkiye'de sürdürmek istediği ve teklife sıcak baktığı bildirildi. Nevzat Aydın'ın Rosenborg'un sağ beki Svensson ile de pürüzleri gidermeye çalıştığı biliniyor. Bilindiği gibi Norveç ekibi, Svensson'u Avrupa'da devam ettiği için elinden çıkarmak istemiyor. Ancak Svensson da Türkiye'den gelen teklife sıcak bakıyor.
 
CEZAYİRLİ HULK' HİLLEL SOUDADİ AN MESELESİ
Trabzonspor Dinamo Zagreb'in sağ açığı 'Cezayirli Hulk' lakaplı El Arbi Hillel Soudani'nin peşini de bırakmış değil. Nevzat Aydın'ın bu 3 isimden ikisini pazar gününe kadar açıklaması bekleniyor. Öte yandan ABD'li sağ bek Deandre Yedlin'in daha önce Dallas forması giyen Fabian Castillo'dan Trabzonspor ile ilgili bilgi aldığı bildirildi. Castillo'nun genç oyuncuya, "Burada harika bir taraftar grubu var. Türkiye'de futbol 1 numara... Gençyaşlı futbola aşıklar" dediği öğrenildi.

Takvim