Valbuena artık 90 dakika sahada !

Valbuena artık 90 dakika sahada !
Güncelleme:

Maç sırasındaki hamleleriyle eleştirilen F.Bahçe Teknik Direktörü Kocaman, radikal bir karar aldı.

Son 5 karşılaşmayı da tamamlayamayan Fransız yıldızı sakatlık dışında kulübeye çekmeyecek olan Kocaman, gerekirse oyuncuyu başka bir pozisyona kaydıracak.

KAYSERİSPOR beraberliğinin de önüne geçen Mathieu Valbuena değişikliği, sarı-lacivertlilerin gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Son 5 karşılaşmadır oyundan aldığı futbolcusu konusunda radikal bir karar alan teknik direktör Aykut Kocaman, yeni bir taktik plan geliştirdi.

SEZON başından bu yana takımın tartışmasız en etkili silahı olan Fransız futbolcunun skora yaptığı katkıya rağmen oyun disiplininden koptuğunu tespit eden başarılı çalıştırıcı, topu ayağında çok tuttuğu için de öğrencisini defalarca uyarmıştı.

AKTİF DİNLENME

HER şeye rağmen teknik heyet, Valbuena’nın bu zaaflarına şimdilik göz yumacakmış gibi görünüyor. Öyle ki Aykut Kocaman, Valbuena’yı yarın oynanacak Osmalıspor karşısında ilk 11’de oynatırsa, sakatlık dışında kulübeye çekmeyecek.

YARDIMCILARIYLA gerçekleştirdiği toplantının ardından böyle bir karar alan Kocaman, yediği tekmeler ve rakibin aldığı önlemler sonrası Valbuena’nın 2. devre oyundan düşmesi halinde pozisyonunda bir değişiklik yapacak. Son kanattan ortaya doğru geçiş yapacak olan Valbuena, böylelikle aktif dinlenme yapabilecek.

Vatan