Van Persie hastanede bunu sordu: ''Maç kaç kaç?''

Van Persie hastanede bunu sordu: ''Maç kaç kaç?''

Akhisar Belediyespor maçında göz kapağı yırtılan Robin Van Persie, hastanede sürekli olarak Fenerbahçe’yi merak etti.

Aklı maçta kalan Hollandalı yıldız, her 10 dakikada bir ‘Maç kaç kaç?’ diyerek skoru öğrenmek istedi.

Fenerbahçe’de Akhisar Belediyespor maçının sonucu sevindirse de Robin Van Persie sakatlığı herkesi üzdü. Mücadelede omuz darbesiyle göz kapağı yırtılan Hollandalı forvet, hastanede sürekli olarak maçtan bilgi almak istedi. 
 
Yaşadığı büyük acıya rağmen soğukkanlılığını korumayı başaran Van Persie’nin aklı hep maçtaydı. Takımını öne geçiren golü kaydeden tecrübeli yıldız, bir yandan tedavisi sürerken bir yandan da skor takibi yaptı. Neredeyse her 10 dakikada bir mücadelenin skorunu sordu. 
 
Ayrıca sağlık personeli ve doktorlar dünyaca ünlü yıldızın başından hiç ayrılmadı. Esas güzel gelişme hastanede kafile ile birlikte Manisa’ya giden yönetim kurulu üyesi Barış Aydil’in de olmasıydı. Ağız, çene ve yüz cerrahı olan Barış Aydil, aynı zamanda yüzde yaşanan sporcu sakatlıkları konusunda da uzmandı. 33 yaşındaki oyuncu, özellikle Aydil’in yanında olmasıyla rahatladı.
 
Bu sırada yapılan kontrollerde kemikte ve gözde bir sıkıntı olmadığı tespit edildi. Hollandalı futbolcu takım arkadaşlarının da maçı kazandığı bilgisini alınca iki sevinci birden yaşadı. 
 
Van Persie’den  teşekkür 
 
Akhisar Belediyespor maçında sol gözüne aldığı omuz darbesi nedeniyle göz kapağı yırtılan Robin Van Persie, ilk açıklamasını yaptı. Ambulans krizi nedeniyle uzun süre sedyede bekletilen Hollandalı yıldız, futbolda bu tip olayların var olduğunu belirterek, kendisine destek veren herkese teşekkür etti.
Van Persie, resmi sosyal medya hesaplarından şu açıklamaları yaptı: 
 
“Yaşadığım sakatlık sonrası benim için ettiğiniz dualar nedeniyle teşekkür etmek istiyorum. Ayrıca, bana bakan tüm sağlık ekibine teşekkür ediyorum. Göz kapağımda çok ufak bir yırtık var ve hastanede yapılan kontrollerden sonra gözümde herhangi bir zedelenme olmadığı, her şeyin iyi olduğu anlaşıldı. Böyle şeyler futbolda olur. Yine de maçın sonucundan ve galibiyetten ötürü çok mutluyum. Şimdi derbiye odaklanıyoruz! Haydi Fener.”

Milliyet