Van Persie'yi Robben projesi uçuracak

Van Persie'yi Robben projesi uçuracak

Arjen Robben iddiasının son günlerde kapalı kapılar ardında yeniden gündeme geldiği öğrenildi.

Sarı-lacivertli ekipte yüzyılın transfer planı raftan indirildi. Robben'in transfer edilmesi halinde hem takımın gücünün katlanacağı hem de vatandaşı ve arkadaşı Van Persie'nin patlama yapacağı düşünülüyor.

Fenerbahçe'de birkaç ay öncesine kadar sıkça konuşulan Arjen Robben iddiasının son günlerde kapalı kapılar ardında yeniden gündeme geldiği öğrenildi. Sızan bilgilere göre Fenerbahçe, Bayern Münih'in yıldızını sezon sonunda renklerine katmak istese de erken davranıp imzayı ocak ayında attırmayı hedefliyor. Sarı-lacivertli kulüpte, yeniden Robben planları yapılmasında, Robin van Persie'nin büyük payı bulunuyor. Fenerbahçe, Robben'in takıma katılması halinde, milli takımda yıllarca yan yana oynadığı Van Persie'nin de patlama yapacağına inanıyor.
 
BAYERN MÜNİH SATMAYA HAZIR
İki yıldızın birbirlerinin dilinden iyi anlamasının, Fenerbahçe'yi özellikle Avrupa'da büyük hedeflere taşıyacağı düşünülüyor. Sarı-lacivertli ekibin, 31 yaşındaki Robben için ayırdığı bütçe şu an için bilinmiyor ancak Bayern Münih, 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Hollandalı'yı satmaya hazır. Teknik direktör Guardiola'nın, takım oyununa uymadığı gerekçesiyle pek sıcak bakmadığı Robben'in son büyük transferini Türkiye'ye gelerek yapacağı belirtiliyor. Sarı-lacivertliler, Robben'in transfer edilmesi durumunda forma satışından da büyük bir gelir elde edecekler.
 
Fotomaç