Vitor Pereira ve ekibi idmanda

Vitor Pereira ve ekibi idmanda

Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira'nın üç yardımcısıyla yolların ayrıldığı iddia edilmişti...

Fenerbahçe'de Pereira'nın yardımcılarıyla yolların ayrıldığı iddia edildi fakat Portekizli teknik adamla birlikte üç yardımcısı bugünkü idmanda yer aldı.

Pereira'nın ekibinde yer alan Filipe Almeida, Luis Miguel ve Pedro Ribeiro'nun sözleşmeleri feshedildiği konuşulurken bu sabah üç isim de idmanda yer aldı.
 
Fenerbahçe yönetimi Vitor Pereira'nın yetki alanlarını daraltırken, takım üzerinde antrenör Fatih Yıldız'ın ağırlığının da artmaya başladığı konuşuluyor.
 
Pereira yönetiminde günün ilk idmanı
 
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda İsviçre’nin Grasshoppers takımıyla oynayacağı maçın hazırlıklarına sabah saatlerinde Can Bartu Tesislerimizde yaptığı günün ilk antrenmanıyla devam etti.
 
Teknik Direktör Vitor Pereira yönetiminde yapılan çalışma saat 10.00’da başladı ve 1 saat 30 dakika sürdü. 30 dakika süre core antrenmanının ardından çalışmalar sahada devam etti. Sahada ısınma ve koşu ile başlayan çalışma, koordinasyonun ardından dayanıklılık ve kuvvet çalışmalarıyla noktalandı.
 
Fenerbahçe, hazırlıklarını bugün akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı günün ikinci antrenmanı ile sürdürecek.