Volkan Demirel: ''Beni hakem değil tribünler attı''

Volkan Demirel: ''Beni hakem değil tribünler attı''
Güncelleme:

Fenerbahçe kaptanı Volkan Demirel Beşiktaş maçında tamamen haksız bir şekilde oyundan atıldığını belirtirken, hakem Fırat Aydınus'un taraftardan etkilenerek kendisine ikinci sarı kartı gösterdiğini ifade etti.

Pozisyonun Beşiktaş'ın kullandığı taçla başladığını belirten kaleci Volkan, kırmızı kartla sonuçlanan anları şöyle anlattı: "O taç kararını yanlış verdiler. Normalde bizim kullanmamız gerekiyordu. Oyun devam etti. Topun dışarı çıktığını net şekilde gördüm. Hakem yine devam ettirdi. Neredeyse gol yiyorduk. Ben o pozisyonları gören bir kaptan olarak hakemin yanına gittim ve 'Hocam biraz daha dikkatli olmalısın' benzerinde kesinlikle hakaret içermeyen sözler söyledim. Bunu söylerken ceza sahasını terk etmedim. Ancak taraftarın tepkisiyle bana ikinci sarı kartı verdi."

Volkan, kupada turu ikinci maçta geçeceklerine vurgu yaparken, "Ben sonuca üzülmüyorum çünkü Beşiktaş'ı Kadıköy'de eleyeceğiz. Ancak sadece haksız bir şekilde sahadan atılıp takım arkadaşlarımı eksik bıraktığım için üzgünüm. Hepsinden tek tek özür diledim bir kaptan olarak. Ancak takımın haklarını sahada savunmak da benim görevim. Atılmam tamamen hakem hatası. Çünkü tribünlerin etkisinde kaldı" ifadelerini kullandı.

Sabah