Volkan Şen çıldırttı ! Olay hareket...

Volkan Şen çıldırttı ! Olay hareket...

Volkan Şen, Akhisar Belediyespor maçında oyundan çıkarken rakip taraftarları kızdıran bir hareket yaptıb

Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan ve Fenerbahçe'nin maçtaki ikinci golünü atan Şen, 66. dakikada teknik direktör Vitor Pereira tarafından oyundan alındı. Oyundan alınması kararına da tepki gösteren Volkan, kendisi aleyhinde tezahüratta yapan rakip takım taraftarlarına "Ağlamayın" işareti yaparak maçın skorunu işaret etti.

Sarı-lacivertli futbolcu daha sonra Fenerbahçeli taraftarları alkışlayarak yedek kulübesine oturdu. Tecrübeli futbolcu geçen hafta Beşiktaş derbisinde de gol atarak galibiyette önemli rol oynamıştı.

Öte yandan maç sonrası performansı performansını değerlendiren Volkan Şen, "Oynadıkça kendime daha çok güveniyorum. Güvenim geliyor. Böyle oldukça goller geliyor. Beşiktaş sonrası kritik bir deplasman. Şampiyonluk yolunda önemli bir maçtı. Takım arkadaşlarımı kutluyorum. Zeminle mücadele ettik, bu yüzden arkadaşlarımı kutluyorum" dedi.

Vitor Pereia ile maç sırasındaki ne konuştuğu sorulan Volkan Şen, "Maç içerisinde genelde kenardan yapmamzı gerekenleri söylüyor. Bir pzosiyonu değerlendirdi" diye konuştu.