Wesley Sneijder şaşırttı !

Wesley Sneijder şaşırttı !

Galatasaray’ın İsviçre kampında gözler Wesley Sneijder’in üzerinde...

Cim-Bom’un İsviçre kampında gözler Wesley Sneijder’in üzerinde. Astronomik ceza ve kampa geç katılmasıyla gündemdeki yerini koruyan Hollandalı yıldız, kampın ilk gününden dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Sneijder, formu ile beğeni toplarken, antrenmanlarda uzun kollu giyen tek isim olması ise diğer bir ayrıntı olarak göze çarpıyor. Geçen sene kampa fazla kiloları ile gelen Sneijder’in bu sezon daha fit olduğu gözlerden kaçmıyor.

Akbin rahatsızlığı

Levent Nazifoğlu’nun yakın arkadaşı Ayhan Akbin’in İsviçre kampına gelmesi sarı-kırmızılı yöneticilerin keyfini çıkardı. Cenk Ergün’ün olmadığı kampta Akbin’in Galatasaray eşofmanları ile yer alması üzerine taraftarlar sosyal medyada, “Otelin parasını kim ödüyor?” diye sordular.

Epilepsi ile savaşa yardım

Zaman zaman sosyal sorumluluk projeleri içerisinde yer alan Galatasaraylı futbolcular, epilepsi hastalığı için hayata geçirilen sosyal sorumluluk projesine destek için hazırlanan videoda rol aldı.

Türk Epilepsi ile Savaş Derneği’yle birlikte Türkiye Epilepsi Hasta ve Yakınları Derneği tarafından UCB Pharma’nın katkılarıyla hayata geçirilen  “www.epilepsi7.com” internet sitesinde yayınlanan videoda futbolcular, epilepsi hastalığını ve epilepsi nöbeti sırasında yapılması gerekenleri anlattı.

Projede, Yasin Öztekin, Cenk Gönen, Lionel Carole, Tarık Çamdal, Sinan Gümüş, genç oyuncu Volkan Pala ve Almanya Birinci Futbol Ligi takımlarından Mainz 05’e transfer olan Jose Rodriguez yer aldı.