'Yeni Hagi' Trabzonspor'a geliyor !

'Yeni Hagi' Trabzonspor'a geliyor !
Güncelleme:

Milan’lı Kucka’yı bu hafta Macaristan kampına dahil etmesi beklenen, İnter’li Medel için büyük mesafe kaydeden Trabzonspor, bir bomba daha patlatmaya hazırlanıyor.

‘Fırtına’nın Hagisi’ olması planlanan Werder Bremen’in kaptanı için Başkan Muharrem Usta bugün Almanya’ya gidiyor... Geçen sezonu 5 gol 10 asist ile tamamlayan, tam bir frikik ustası olan Avusturyalı için Bordo-Mavililer sınırları zorlayacak.

Bordo-Mavililer’de Başkan Muharrem Usta’nın uzun süredir devam eden gizli temasların sonunda gelinen aşamayı dikkate alarak bugün Almanya’ya uçması ve Junuzovic için Werder Bremen ile masaya oturması bekleniyor.

Alman ekibinin kaptanlığını yapan Avusturyalı futbolcudan, “Kulübüm ile anlaşırsanız olur” yanıtını aldıktan sonra düğmeye basan Usta’nın 1 yıllık sözleşmesi kalan oyuncu için 3.5 milyon Euro (14 milyon TL) bonservis bedelini gözden çıkardığı öğrenildi.

Oyuncu da kazanacak

Avusturya Milli Takımı’nın da formasını giyen 29 yaşındaki futbolcu da bu transferin gerçeğe dönmesi halinde ücretini katlayacak. Şu an Alman ekibi Werder Bremen’de vergiler düşüldükten sonra yıllık 1.5 milyon Euro (6 milyon TL) kazanan Junuzovic’e Bordo-Mavililer’in yıllık 2.5 milyon Euro (10 milyon TL) garanti ücret teklif etmesi bekleniyor.

Yanal çok istiyor

Orta sahada 10 numara pozisyonunda oynayan Junuzovic, Ersun Yanal’ın en az Kucka ve Medel kadar istediği bir oyuncu. Transferi halinde Avusturyalı’ya sahanın 3. bölgesinde geniş özgürlükler tanıyacak olan deneyimli çalıştırıcının bu isteği gerçekleşirse Trabzonspor transferi büyük ölçüde kapatacak.

Defalarca izlendi

Junuzovic, Trabzonspor’un sürpriz şekilde karar verdiği, bir anda gündeme gelen, önerilen bir oyuncu değil... Bordo-Mavililer’in Avusturyalı futbolcuyu geçtiğimiz sezon defalarca izlettiği, birçok maçının da görüntüleri üzerinden analiz edildiği belirtildi. Farklı izleme ekibi üyelerinin tamamının olumlu raporu üzerine Yanal’ın da Avusturyalı’yı canlı izleyip ‘Tamam’ dediği gelen haberler arasında.

Fanatik