Altınordu pes etmedi

Altınordu pes etmedi

PTT 1. Lig'de Samsunspor'u 90+3. dakikada genç oyuncusu Alim Harlak'ın golüyle 2-1 mağlup eden Altınordu, bu sezon 1-0 geriye düştüğü maçlarda 8 puan topladı.


Profesyonel liglerde hiç yenemediği Samsunspor karşısında 1-0 geriye  düşmesine rağmen Yusuf Abdioğlu ve Alim Harlak'ın golleriyle rakibini 2-1 mağlup  eden Altınordu, puanını 27'ye çıkardı.
 
Bu sezon 1-0 geriye düştüğü karşılaşmalardan dördünden puan çıkarmayı  başaran Altınordu, bu müsabakalarda 8 puana ulaştı. Daha önce ilk golü kalesinde  gördüğü müsabakalarda Boluspor ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında  sahadan birer puanla ayrılan İzmir temsilcisi, Adanaspor'u ise 4-2 mağlup  etmişti.
 
Ligde üst üste ikinci  golüne ulaşan Yusuf Abdioğlu, ilk devrenin son  haftasında Karşıyaka maçında takımının galibiyet golüne imza atmıştı.
 
Samsunspor karşısında 82. dakikada Cengiz Ünder'in yerine dahil olan  20 yaşındaki Alim Harlak, 1. Lig'deki 3. maçında ilk golünü kaydetti.
 
Ligde gelecek hafta 25 Ocak Pazartesi günü Boluspor'u konuk edecek  Altınordu'da cezalı Göksu Türkdoğan bu müsabakada forma giyemeyecek.