''Galibiyet serimiz sürecek''

''Galibiyet serimiz sürecek''

Hatayspor teknik sorumlusu Mehmet Kakil, galibiyet serisinin sürdürmek istediklerini söyledi.

TFF 3. Lig 5. Klasman Grubu takımlarından Hatayspor'un teknik sorumlusu Mehmet Kakil, kazanmayı öğrendiklerini belirterek, ''Taşlar yerine oturdu. Seri galibiyetlerimiz sürecek'' dedi.

Kakil yaptığı açıklamada, hafta sonunda deplasmanda yapacakları Şanlıurfa Belediyespor maçı hazırlıklarına günde çift antrenmanla devam ettiklerini söyledi.
Geçen hafta sahalarında Diyarbakır Kayapınar Belediyespor'u 1-0 mağlup ederek, önemli bir engeli aştıklarını anımsatan Kakil, şöyle devam etti:

''Uzun bir dönemden sonra takımımız iki maç üst üste kazanmayı öğrendi. Taşlar yerine oturdu. Seri galibiyetlerimiz sürecek. Genç bir takıma sahibiz. Biraz zamana ve öz güvene ihtiyacımız var. Geçiş dönemini atlattığımız takdirde, futbol adına çok güzel şeyler ortaya koyacağız.

Hafta sonunda deplasmanda Şanlıurfa Belediyespor'la çok kritik bir maç yapacağız. Rakibimiz can derdinde ama biz de yükselen form grafiğimizi sürdürmek istiyoruz. Puan kaybetme gibi bir düşüncemiz asla yok. Yakaladığımız bu çıkış trendini sürdürmeyi hedefliyoruz.''

Kakil, takımda sakat ve cezalı oyuncunun olmadığını sözlerine ekledi.