Manisaspor’a 2 Bucaspor’a 50 lira

Manisaspor’a 2 Bucaspor’a 50 lira

Manisaspor ile Bucaspor arasında oynanacak olan maça ev sahibi takım taraftarları 2, rakip takım taraftarları ise 50 liraya girebilecek.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta pazar günü Manisa’da oynanacak Manisaspor – Bucaspor maçını ev sahibi takımın taraftarları 2 TL, Bucasporlu taraftarlar ise 50 TL ödeyerek izleyebilecek.

İlk yarıda İzmir’de yapılan karşılaşmada Bucaspor yönetiminin kendi taraftarlarına 500 TL’den bilet sattığını hatırlatan Manisasporlu yöneticiler, ilk anda 100 TL olarak düşündükleri bilet fiyatını 50 TL’ye indirdiklerini belirterek, “Biz onlardan insaflı davrandık” dediler.

Öte yandan zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren siyah beyazlı ekipte tedavileri devam eden Hakan Turan, Ümit Yasin, Ozan Sol, Onur ve dün yapılan antrenmanda sağ bacak ön üst adalesine darbe alan Alper takımdan ayrı yürüyüş yaptı. Futbolcuların daha iyi konsantre olması için idmanı taraftarlara ve medyaya kapatan Teknik Direktör Taner Taşkın, “Biz şampiyonluğa inandık. Taraftarımız da inansın ve bizi desteklemek için tribünleri doldursun” diye konuştu.