Manisaspor’a 7 takviye

Manisaspor’a 7 takviye

Manisaspor, Eskişehirspor maçına ara transferde kadrosuna kattığı 7 takviye ile çıkacak.

TFF 1. Lig'de Elazığspor galibiyeti ve Ümraniyespor beraberliği ile ilk iki haftayı 4 puanla kapatan Manisaspor, cumartesi günü kendi sahasında oynayacağı Eskişehirspor maçına ara transferde kadrosuna kattığı 7 takviye ile çıkacak.

Manisaspor’da yeni transferlerden Eneramo, Bakaki, Gbakle, Sangare ve Konde ile Ömre Öztürk ve Gökcan Kaya’nın hazır olduğu ve teknik direktör Koray Palaz’ın görev vermesi halinde Eskşehirspor randevusunda takımdaki yerlerini alabilecekleri bildirildi.

Ligin en iddialı ekiplerinden biriyle karşılaşacaklarını hatırlatan başkan Abdullah Mergen, “Eskişehirspor Süper Lig’deki kadrosunu daha da güçlendirmiş olarak TFF 1’inci Lig’e başladı. Onlar da bizim gibi iki maçta 4 puan aldı. İki kaliteli takımın randevusunun seyir açısından zevk vereceğine inanıyorum. Taraftarlarımızı bu maçta yanımızda görmek istiyoruz” diye konuştu. Siyah beyazlı ekipte sakat olan Uğur ve Timur forma giyemeyecek.

DİPLOMALARINI ALDILAR

Manisaspor’un 2016 yaz futbol okulu ve kaleci okulu sezonu tamamladı. Atatürk Olimpik Spor Kompleksi’nde düzenlenen törende öğrencilere sertifikaları verildi. Törene İkinci Başkan Hakkı Övünç, Gençlik Geliştirme Programı Koordinatörü Ünal Taşçı, Yaz Futbol Okulları Sorumlusu Naci Duman, altyapı teknik kadrosu, yaz futbol okulu antrenörleri ve veliler katıldı. Yaz futbol okulu öğrencilerine katılım belgelerinin verildiği törende antrenörlere de çiçek verildi. Manisaspor’un yaz futbol okulu ile kaleci okulunda 2016 döneminde, 2005 ile 2010 doğumlular arasında 200 öğrenci temel eğitim aldı.