Mehmet Altıparmak umut dolu

Mehmet Altıparmak umut dolu

Denizlispor Teknik Direktörü Altıparmak, "Geçmişte var olan Denizlispor kimliğine bu sezon yeniden kavuşacağız"

PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'un teknik direktörü  Mehmet Altıparmak, bu sezon çok iyi bir takım oluşturduklarını belirterek,  "Geçmişte var olan Denizlispor kimliğine bu sezon yeniden kavuşacağız" dedi.
 
Yeşil-siyahlılar, Davraz ve Kızılcahamam'da yaptığı kampların ardından  sezon hazırlıklarını Şemikler Haluk Ulusoy Tesisleri'nde sürdürüyor.
 
Teknik direktör Mehmet Altıparmak, antrenman öncesinde gazetecilere  yaptığı açıklamada, iyi bir kamp dönemini geçirdiklerini, bunun maçlara  yansıyacağına inandığını belirtti.
 
Geçen sezonun son haftalarında yakaladıkları birlikteliğin artarak  devam ettiğine vurgu yapan Altıparmak, "Bu birliktelik transfer ettiğimiz yeni  oyuncularda kısa sürede uyum sağladı. Özellikle 2. kamp dönemimizde oynadığımız  hazırlık maçlarındaki futboldan memnun kaldık. Kamp dönemi ve hazırlık maçları  ligde çok güzel işiler yapacağımızın sinyallerini verdi" ifadelerini kullandı.
 
Yeni transferler hakkında görüşlerini paylaşan Altıparmak, seçici  davrandıklarını, özellikle yabancı oyuncuları uzun bir takip sonrası kadroya  kattıklarını vurguladı.
 
Mehmet Altıparmak, "Denizlilier şundan emin olsunlar; sahada  Denizlispor'u aslanlar gibi temsil eden bir takım olacak. Biz her maçı kazanmak  için oynayacağız. Bunu başaracak kadro yapısı, kalitesine sahibiz. Taraftarımızla, halkımızla birleşerek geçmişte var olan Denizlispor kimliğine bu  sezon yeniden kavuşacağız" diye konuştu.