Olympiakos mercek altında ! Necip...

Olympiakos mercek altında ! Necip...

Şenol Güneş, Olympiakos ile oynayacakları UEFA Avrupa Ligi sınavı öncesi rakibi tüm yönleriyle mercek altına aldı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Olympiakos ile perşembe günü Yunanistan'da oynayacakları UEFA Avrupa Ligi sınavı öncesi rakibi tüm yönleriyle mercek altına aldı. 
 
Yardımcılarından birini, Yunan ekibinin zayıf yönlerini tespit etmesi için görevlendiren deneyimli teknik adamın, yine dirençli bir orta saha kurmayı planladığı ortaya çıktı. Bu sezon oynanan Avrupa maçlarında başarılı bir performans ortaya koyan Necip Uysal'ın sağlık durumunu yakından takip eden Güneş'in yetişmesi durumunda yine bu oyuncuya forma vermeyi düşündüğü belirtildi.
 
Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçlarında rakip orta sahanın dengesini bozduğu için Necip'in son antrenmanlarına göre hareket edecek olan siyah-beyazlı teknik adam, yetişememesi durumunda orta sahada farklı bir arayışa girecek.
 
Çok güzel hareket
 
Manisa'nın Akhisar ilçesinde kaza sonucu yatağa mahkum kalan fanatik Fenerbahçeli gencin tedavi masraflarını, Salihli Beşiktaşlılar Derneği üstlendi. Siyah-beyazlılar, Haziran 2016'da geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralanan 18 yaşındaki Şükrü Çakır'ın fizik tedavi masraflarını üstlenirken, gence tekerlekli sandalye hediye etti. Dernek Başkanı Erkan Esen evinde ziyaret ettikleri Çakır'la, Vodafone Arena'da maç izlemek istediklerini söyledi.