Ulusoy'un teklifini neden reddetti ?

Ulusoy'un teklifini neden reddetti ?

Duygun Yarsuvat, Fatih Altaylı'nın tv programına konuk oldu.

TFF başkanlığına aday olan Duygun Yarsuvat, Habertürk TV'de Fatih Altaylı'nın sunumuyla yayınlanan Teke Tek programının konuğu oldu.

İşte Duygun Yarsuvat'ın açıklamalarından satır başları:

NEDEN ADAY OLDU?
"Türkiye Futbol Federasyonu'na Başkanlığı'na aday olmayı, bir gün sabah televizyonda 14 tane kulübün Yıldırım Demirören için imza verdiğini duyduğumda karar verdim. Bunun bir seçim değil tayin olduğuna kanaat getirdiğim için aday oldum. TFF şu an özerk bir kurum değil. Ben TFF'nin özerk bir kuruluş olarak yoluna devam etmesi için aday oldum. Sonra statüyü açtım baktım, Genel Kurul'u oluşturanların beşte biri kadar imza gerekiyormuş, tamam dedim. Daha sonra altta ufak bir yazı daha gördüm, o yazı diyor ki 'Bir kişi yalnızca bir adaya imza verelbilir'. Yani eğer bir aday 231 imza alırsa bugünkü gibi, seçim başlamadan bitti."

HALUK ULUSOY'UN TEKLİFİNİ NEDEN REDDETTİ?
"Haluk Ulusoy'un da o makama oturduğunda eskiden yaptıklarını yapacağını düşündüğüm için teklifini kabul etmedim. Zaten benim karakterimde de yok başka bir ismin listesinde giremem. Ben buraya bir yenilik getirmek, yeni bir pencere, yeni bir nefes, futbola yeni bir heyecan vermek için başkanlığı istiyorum."