Ümit Karan: Gomis, Ocak ayında Galatasaray'a dönecek

Ümit Karan: Gomis, Ocak ayında Galatasaray'a dönecek
Güncelleme:

Galatasaray'ın eski oyuncusu ve yorumcu Ümit Karan, Bafetimbi Gomis'in Galatasaray'a geri döneceğini söyledi. Karan, Gomis, Galatasaray'a aşık bir adım. Parayla pulla işi yok, taraftarı çok seviyor! Galatasaray'da ekmek parasına oynayabilecek durumda. Bence, Ocak ayında da...

Galatasaray, Ocak ayı transfer dönemi için şimdiden çalışmalarına başladı ve sarı-kırmızılı takım için Bafetimbi Gomis'in adı da sıkça geçmeye başladı.

Gomis'in Galatasaray'a olası transferini yorumlayan Ümit Karan ise Fransız futbolcunun Ocak ayında sarı-kırmızılı formayı giymek için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduğunu dile getirdi.

"EKMEK PARASINA OYNAR, OCAK AYINDA GELECEK"

"Gomis, Galatasaray'a aşık" diyen Ümit Karan, "Gomis, İstanbul'a aşık, Galatasaray'a aşık bir adım. Asya'da Şampiyonlar Ligi kazandı ve yılın futbolcusu seçildi. Galatasaray'a dönmek için her türlü fedekarlığı yapmaya hazır, bonservisini alır gelir ve maaşı da sorun etmez! Adam Galatasaray'da oynamak istiyor, parayla pulla işi yok, taraftarı çok seviyor! Galatasaray'da ekmek parasına oynayabilecek durumda. Bence, Ocak ayında da Galatasaray'a dönecek. Falcao ve Gomis yan yana da oynayabilir" dedi.

AHMET ÇAKAR: GOMIS, GALATASARAY'A KAZIK ATTI

Ahmet Çakar ise Gomis'in Galatasaray'dan 350 bin euro için ayrıldığını ifade ederek, "Galatasaray'ın şu anda içerisinde bulunduğu ve harcadığı tüm paranın sorumlusu Gomis'tir. Gomis, Galatasaray'dan 350 bin euro para için ayrıldı ve Galatasaray'ı da 25 milyon euroluk harcamanın içerisine soktu. Gomis kalsaydı, Diagne'ye 13 milyon euro verilmeyecekti, Falcao'ya 10 milyon euro harcanmayacaktı, Andone alınmayacaktı. Gomis, Galatasaray'a kazık attı" şeklinde konuştu.