Visca'nın play-off umudu

Visca'nın play-off umudu

Visca, "Grubu üçüncü sırada tamamlayıp play-off turuna kalacağımıza inanıyorum" dedi.

Bosna Hersekli milli futbolcu Visca, "(EURO 2016 Elemeleri) Grubu üçüncü sırada tamamlayıp play-off turuna kalacağımıza inanıyorum" dedi.

Bosna Hersekli milli futbolcu Edin Visca, 2016 Avrupa  Şampiyonası (EURO 2016) Elemeleri B Grubu son maçında yarın deplasmanda  karşılaşacakları Kıbrıs Rum Kesimi'ni yenip play-off turuna kalacaklarına  inandığını söyledi.
 
Türkiye'de İstanbul Başakşehir forması giyen Visca, AA muhabirine  yaptığı açıklamada, cumartesi günkü Galler galibiyetinin ardından grupta üçüncü  sıraya yükseldiklerine işaret ederek, "Grubu üçüncü sırada tamamlayıp play-off  turuna kalacağımıza inanıyorum" ifadesini kullandı.
 
Kıbrıs Rum Kesimi maçında alacakları bir puanın da play-off yolunda  kendilerine yetebileceğini belirten Visca, "Bunu düşünmemeliyiz. Oyunumuza  konsantre olmalı, sabırlı oynamalıyız. Mutlaka gol fırsatları yakalayacağız"  dedi.
 
Visca, Kıbrıs Rum Kesimi ile oynadıkları ilk maçı 2-1 kaybettiklerini  anımsatarak, "Evimizdeki ilk maçı unutmamalıyız. 1-0 öndeyken ve farkı açabilecek  fırsatlar da yakalamışken bu fırsatları değerlendiremedik ve rakibimiz bizi  cezalandırdı" diye konuştu.
 
Taraftarın desteğiyle üç puan almayı hedeflediklerini ifade eden  Visca, "Rakibimizden daha kaliteliyiz ve bu maçı kazanacağımıza inanıyorum"  şeklinde konuştu.
 
Son maçlar öncesinde B Grubu'nda 20 puanlı Belçika ve 18 puanlı  Galler, EURO 2016 bileti almayı başardı. Grupta 14 puanlı Bosna Hersek üçüncü, 13  puanlı İsrail dördüncü, 12 puanlı Kıbrıs Rum Kesimi beşinci ve puanı bulunmayan  Andorra son sırada yer alıyor.
 
Grupta yarın Belçika-İsrail ve Galler-Andorra maçları da oynanacak.