Fenerbahçe'den kura değerlendirmesi !

Fenerbahçe'den kura değerlendirmesi !

Fenerbahçe İdari Menajeri Hasan Çetinkaya, "Tuzlaspor geçen sezona damga vuran bir takım. Giresunspor ve ayrıca Antalyaspor ile de inşallah güzel maçlar olur" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası’nda grup kura çekimleri, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) Riva’daki Hasan Doğan Milli Takım Eğitim ve Kamp Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Kura çekiminin ardından sarı-lacivertli takımın İdari Menajeri Hasan Çetinkaya basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Çetinkaya, güzel bir kura olduğunu ve güzel sonuçlar almak istediklerini belirterek, "Türkiye Kupası hayırlı olsun. Tuzlaspor geçen sezona damga vuran bir takım. Önemli sonuçlar elde ettiler. İyi futbol oynadılar. Şimdi aynı grupta yer alıyoruz ve aynı zamanda Giresunspor ve ayrıca Antalyaspor ile de inşallah güzel maçlar olur. Herkes keyif alır bu maçlardan. Tuzlaspor ile başlıyoruz. Tesislerimize de yakın bir yerde maç yapacağız. Dolayısıyla futbol severlere güzel bir futbol, güzel neticeler izlettirmek istiyoruz. Diğer takımlara da başarılar diliyorum. Hedefimiz her zaman olduğu gibi Fenerbahçe’nin olduğu her kulvarda şampiyonluk hedefiyle mücadele ediyoruz. Umarım Türkiye Kupası’nı kazanırız" ifadelerini kullandı.