Kartal'ı golcüleri taşıdı !

Kartal'ı golcüleri taşıdı !

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nda Sivas Belediyespor'a konuk olan Beşiktaş, deplasmandan 2-0 galip ayrıldı.

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'ndaki ikinci maçında deplasmanda Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Sivas Belediyespor ile karşılaştı. Siyah-beyazlılar sahadan 2-0 galip ayrılarak Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nda 2'de 2 yaptı.

SİVAS BELEDİYESPOR: 0 - BEŞİKTAŞ: 2

6' [0-1] Cenk Tosun
57' [0-2] Mustafa Pektemek

Kırmızı kart: 14' Nuri Melih, 76' Alexander Milosevic

Siyah-beyazlılar 6. dakikada Cenk Tosun'la bulduğu golle maçta 1-0 öne geçen taraf oldu. Karşılaşmanın 14. dakikasında Nuri Melih kırmızı kart görerek ev sahibi Sivas Belediyespor'u 1 kişi eksik bıraktı.

Etkili oyununu sürdüren Beşiktaş, karşılaşmanın 57. dakikasında Mustafa Pektemek'le farkı ikiye çıkardı.

Dakikalar 76'yı gösterirken Alexander Milosevic rakibinin bileğine basınca karşılaşmanın hakemi Erkan Engin bir kez daha kırmızı kartını gösterdi, bunun sonucunda iki takım da sahada 10 kişiyle mücadele etmeye başladı.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Beşiktaş gruptaki ikinci maçını da kazanarak puanını 6'ya çıkardı.

İŞTE MAÇIN ÖZETİ
Diğer sayfada..

[PAGE]

90.DK: Hakem Erkan Engin müsabakanın bittiğini belirten son düdüğünü çalıyor.

90.DK: Dördüncü hakemin işareti ile müsabakanın sonuna en az 2 dakikalık oynanmamış süre bölümü ekleniyor.

90.DK: Hızlı gelişen Sivas Belediyespor atağında sol kanatta topla birlikte hareketlenen Murathan Buruş ceza sahasına girer girmez pasını penaltı noktasına hareketlenen arkadaşı Niyazi Batuhan'a gönderiyor ancak Niyazi Batuhan bu topa kaymasına rağmen istediği vuruşu gerçekleştiremiyor.

88.DK: Ceza yayı sağ çaprazının biraz gerisinden kullanılan serbest vuruşta Ali Akburç doğrudan kaleyi düşünüyor ancak kaleci Günay Güvenç uzanıyor ve bu topu kontrol ediyor.

85.DK: Savunmadan seken topu ceza sahası içi sol tarafında kontrol eden Mustafa Pektemek iki rakibini geçerek yerden vuruşunu yapıyor ancak kaleci Serkan Demirol gole izin vermiyor.

84.DK: Konuk ekip Beşiktaş kısa paslarla pozisyon üretmeye çalışıyor.

81.DK: Ceza sahası sol tarafından kullanılan serbest vuruşta Kerim Frei ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor ancak savunma bu topu kafa ile karşılıyor.

78.DK: Mustafa Pektemek'in pası ile ceza yayı sol çaprazında topla buluşan Kerim sağ ayağı ile plase vuruşunu yapıyor ancak top kalenin sağ tarafından dışarı gidiyor.

77.DK: Sivas Belediyespor cephesinde son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Muhammed Burak Taşdemir oyundan alınırken yerine Niyazi Batuhan Salman oyuna dahil oluyor.

76.DK: Beşiktaş'da Alexander Milosevic, rakibi Muhammed Burak'a arkadan yaptığı sert faul sonrasında hakem Erkan Engin tarafından doğrudan kırmızı kart gösterilerek oyundan atılıyor.

75.DK: Beşiktaş cephesinde ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Cenk Tosun oyundan alınırken yerine Hamza Küçükköylü oyuna dahil oluyor.

75.DK: Sivas Belediyespor cephesinde ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Ozan Kılıçoğlu oyundan alınırken yerine Aykut Emre Yakut oyuna dahil oluyor.

72.DK: Mustafa Pektemek'in pası ile penaltı noktasının gerisinde topla buluşan Cenk Tosun dönerek sol ayağı ile yerden vuruşunu yapıyor ancak kaleci Serkan Demirol üzerine gelen bu topu rahatlıkla kontrol ediyor.

69.DK: Kerim'in havadan pasını ceza sahası içi penaltı noktası gerisinde kontrol eden Mustafa Pektemek rakibi Volkan Çekirdek'den sıyrılarak vuruşunu yapıyor ancak top üst direkten oyun alanına geri dönüyor.

68.DK: Ozan Kılıçoğlu'nun pası ile sağ çaprazda topla buluşan Ali Akburç ceza sahasına girmeden orta şut karışımı bir vuruş yapıyor ancak bu top kalenin sol tarafından dışarı gidiyor.

67.DK: Ceza yayı sol çaprazından kullanılan serbest vuruşta Ali Akburç doğrudan kaleyi düşünüyor ancak top barajdan geri geliyor.

64.DK: Takım arkadaşı Cenk ile duvar pası yapan Kerim ceza yayı sol tarafından aşırtma vuruşunu yapıyor ancak top kalenin sol tarafından dışarı gidiyor.

63.DK: Sivas Belediyespor cephesinde ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Atilla Yıldırım oyundan alınırken yerine Murathan Buruş oyuna dahil oluyor.

61.DK: Beşiktaş cephesinde ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Necip Uysal oyundan alınırken yerine Muhammed Enes Durmuş oyuna dahil oluyor.

58.DK: GOOOLL!! Beşiktaş, Mustafa Pektemek ile farkı ikiye çıkartıyor! Sol kanattan gelişen atakta Dusko Tosic ortasını penaltı noktasının önüne doğru gönderiyor. Bu noktada bulunan Mustafa Pektemek tek vuruş ile topu sol köşeden filelerle buluşturuyor.

56.DK: Mustafa Pektemek'in ara pası ile ceza sahası içi sağ çaprazında topla buluşan Cenk Tosun yerden sert vuruyor ancak kaleci Serkan Demirol gole izin vermiyor.

54.DK: Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Ramon Motta ortasını ceza sahası içi sağ tarafına doğru gönderiyor. Necip Uysal gelen topu kafa ile ceza yayı gerisindeki arkadaşı Kerim Frei'a indiriyor. Kerim bekletmeden vuruşunu yapıyor ancak top kalenin üzerinden dışarı gidiyor.

52.DK: Sol çaprazdan ceza sahasına giren Ramon Motta vuruşunu yapıyor ancak top savunmaya çarparak kalenin sol tarafından dışarı gidiyor.

51.DK: Bu dakikalarda karşılıklı top kayıpları ile mücadele devam ediyor.

48.DK: Orta alanın sol tarafında Muhammed Burak'a yaptığı faul sonrasında Necip Uysal sarı kart ile cezalandırılıyor.

46.DK: Müsabakanın ikinci yarısına başlayan taraf Beşiktaş oluyor.

DEVRE ARASI

45.DK: Hakem Erkan Engin ilk yarının bittiğini belirten son düdüğünü çalıyor.

45.DK: Savunmanın yaptığı pas hatasını değerlendiren Cenk araya giriyor ve topu takım arkadaşı Ramon Motta'ya kazandırıyor. Motta ceza yayı sağ çaprazından çok sert vuruyor ancak top kalenin sağ tarafından dışarı gidiyor.

45.DK: Dördüncü hakemin işaretiyle müsabakanın ilk yarısının sonuna en az 1 dakikalık oynanmamış süre bölümü ekleniyor.

44.DK: Muhammed Burak'ın pası ile ceza yayının biraz gerisinde topla buluşan Ali Akburç doğrudan kaleyi düşünüyor ancak top kalenin üzerinden dışarı gidiyor.

43.DK: Konuk ekip Beşiktaş kısa paslarla organize olmaya çalışıyor.

40.DK: Sivas Belediyespor'da Muhammed Burak Taşdemir kısa süreli sakatlık geçiriyor.

38.DK: Ali'nin savunma arasına attığı pasa hareketlenen Atilla Yıldırım ceza yayı sağ tarafından ceza sahasına girer girmez vuruşunu yapıyor ancak kaleci Günay Güvenç sağ köşeye uzanıyor ve gole izin vermiyor.

37.DK: Kerim Frei'ın pası ile ceza yayı sol çaprazında topla buluşan Cenk Tosun kaleci ile karşı karşıya kalıyor ancak tecrübeli oyuncunun pozisyonu ofsayt.

33.DK: Müsabakanın üçte birlik bölümü geride kalırken konuk ekip Beşiktaş'ın topla oynamadaki üstünlüğü devam ediyor.

30.DK: Ceza yayının biraz gerisinde topla buluşan Veli Kavlak doğrudan kaleyi düşünüyor ancak kaleci Serkan Demirol sol köşeye uzanıyor ve gole izin vermiyor.

28.DK: Hızlı gelişen Beşiktaş atağında Kerim'in ara pası ile sağ çaprazda topla buluşan Serdar Kurtuluş ceza sahasına girer girmez sert vuruyor ancak top üst direğe çarparak oyun alanına geri dönüyor.

25.DK: Sol kanattan kullanılan serbest vuruşta Ozan Kılıçoğlu ortasını ön direğe doğru gönderiyor ancak kaleci Günay Güvenç bu topu yumrukları ile çıkartıyor.

24.DK: Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Muhammed Burak ortasını altıpas alanına doğru gönderiyor ancak savunma bu topu kafa ile karşılıyor.

21.DK: Kerim Frei'ın pası ile sol çaprazda topla buluşan Cenk tosun kaleci ile karşı karşıya kalıyor ancak golcü oyuncunun pozisyonu ofsayt.

19.DK: Oyunun bu bölümünde karşılıklı top kayıpları ile mücadele devam ediyor.

16.DK: Kırmızı kart pozisyonundan sonra sağ çaprazdan kullanılan serbest vuruşta Ramon Motta doğrudan kaleyi düşünüyor ancak top barajdan geri geliyor.

14.DK: Hızlı gelişen Beşiktaş atağında savunma arkasına atılan pasa hareketlenen Cenk Tosun sağ çaprazda rakibi Nuri Melih Mursal tarafından düşürülüyor. Pozisyon sonrasında faulü işaret eden hakem Erkan Engin, Cenk'in bariz gol pozisyonunda olduğuna hükmederek Nuri Melih'i kırmızı kart ile oyundan atıyor.

13.DK: Topla birlikte sağ kanattan hareketlenen Mustafa Pektemek son çizgiye inmeden ortasını uzak direğe doğru gönderiyor ancak savunma bu topu karşılıyor.

11.DK: Sol kanat ceza alanı çizgisinin hemen gerisinden kullanılan serbest vuruşta Ozan Kılıçoğlu ortasını sert bir şekilde ön direğe doğru gönderiyor ancak kaleci Günay Güvenç bu topu yumrukları ile uzaklaştırıyor.

7.DK: Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Muhammed Burak ortasını ön direğe doğru gönderiyor. Bu bölümde oluşan karambolden sonra top altıpas çizgisi gerisindeki Seyid Ahmet Han'ın önüne düşüyor. Seyid Ahmet'in vuruşunu çizgi üzerinde Veli çıkartıyor.

6.DK: GOOOLL!! Beşiktaş, Cenk Tosun'un golü ile öne geçiyor! Ramon Motta'nın pası ile ceza yayı içerisinde topla buluşan Cenk Tosun ceza sahası çizgisi üzerinden sağ ayağı ile vuruşunu yapıyor ve topu sağ köşeden filelerle buluşturuyor.

3.DK: Sol kanattan gelişen atakta Muhammed Burak Taşdemir ortasını ceza sahası içi sağ tarafına doğru gönderiyor. Bu noktaya hareketlenen Ali Akburç istediği vuruşu yapamıyor ve oldukça yumuşak giden bu topu dışarı çıkmadan önce kaleci Günay Güvenç kontrol ediyor.

1.DK: Hakem Erkan Engin'in düdüğü ile mücadeleye başlayan taraf ev sahibi Sivas Belediyespor oluyor.

- Beşiktaş’da sakatlıkları bulunan Veysel Sapan ve Eslem Öztürk’ün yanı sıra antreman eksikliği bulunan Tolgay Aslan kadroya alınmazken Ricardo Quaresma, Gökhan Töre, Jose Sosa, Luiz Rhodolfo, Atiba Hutchinson, Mario Gomez, Oğuzhan Özyakup, Andreas Beck, İsmail Köybaşı, Ersan Gülüm, Tolga Zengin ve Olcay Şahan ise teknik ekibin kararı ile dinlendirildi.

- Sivas Belediyespor’da eksik oyuncu bulunmuyor.

- Kara kartallar ise topladığı 38 puan ile Spor Toto Süper Ligin zirvesinde bulunuyor.

- Sivas ekibi topladığı 18 puan ile Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta 15. sırada yer alıyor.

- İki ekip daha önce hiç bir resmi mücadelede karşı karşıya gelmedi.

- C Grubunda ilk hafta maçlarında Beşiktaş, İstanbul’da KDÇ Karabükspor’u 3-0 ile geçerken Sivas ekibi ise deplasmanda 1461 Trabzon’a 7-1 mağlup olmuştu.

- Muhsin Yazıcıoğlu Stadyumu’nda oynanacak müsabakada hakem Erkan Engin düdük çalacak.

- Ziraat Türkiye Kupası Grup Aşaması C Grubu 2. Hafta mücadelesinde Sivas Belediyespor ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor.

MAÇ ÖNCESİ
Diğer sayfada...

[PAGE]

ZİRAAT Türkiye Kupası’nda sonuna kadar ilerlemek isteyen Beşiktaş, grubundaki ikinci maçında bugün Sivas Belediye’yle karşı karşıya gelecek. Muhsin Yazıcıoğlu Stadı’nda oynanacak müsabaka saat 13.45’te başlayacak. C Grubu’ndaki 90 dakikayı hakem Erkan Ergin yönetecek. Maçı A Haber canlı olarak ekranlara getirecek.

Kadrolar:

Sivas Bld: Serkan, Seyid, Buraki Berkay, Atilla, Ozan, Yakup, Volkan, Ali, Mehmet Nas, Melih

Beşiktaş: Beşiktaş’ın 11’i: Günay, Serdar, Milosevic, Pedro, Tosic, Kerim, Necip, Veli, Motta, Mustafa, Cenk.