Umut'un başına gelmeyen kalmadı

Umut'un başına gelmeyen kalmadı

Geçtiğimiz hafta yine Karşıyaka ile oynanan ilk maçta boş kaleye golü kaçırdığı için topa tutulan ve burnu kırılan Umut Bulut, ikinci karşılaşmada da talihsiz bir sakatlık yaşadı.

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu 4. maçında Karşıyaka'yı rakip sahada 3-1 mağlup eden Galatasaray'da gecenin tek üzücü olayını Umut Bulut yaşadı.

Geçtiğimiz haftasonu Karşıyaka ile oynanan ilk maçta boş kaleye gol atamadığı için ağır eleştirilere hedef olan ve aldığı darbe sonucu burnu kırılan milli futbolcu, İzmir ekibi ile oynanan ikinci maçta da talihsiz bir olayla karşı karşıya kaldı.

ÖZEL MASKE DE KORUYAMADI
Burnu kırık olmasına rağmen Burak Yılmaz ve Lukas Podolski sakat olduğu için ilk 11'de sahaya çıkan Umut, özel bir maskeyle oynadı. 68. dakikakada aldığı darbe sonucu burnu kanamaya başlayan tecrübeli futbolcu, saha kenarına gelip tedavi oldu. Ancak kanama durmayınca birkaç dakika sonra oyundan çıkmak zorunda kaldı. Umut Bulut'un yerine, önceki günkü idmanda Chedjou ile gerginlik yaşayan genç futbolcu Volkan Pala girdi.

KAPTANLIK PAZUBANDINI KİMSEYE VERMEDİ
Umut Bulut, müsabakadan çıkarken kaptanlık pazubandını kimseye vermedi. 4. hakemin de uyarısıyla yaklaşık 5 dakika sonra pazubant Olcan Adın'a verildi.

21 ARALIK'TA İMZA ATTI, DÜN İLK MAÇINA ÇIKTI
Galatasaray altyapısından yetişen ve 21 Aralık 2015'te profesyonel sözleşme imzalayan 19 yaşındaki Volkan Pala, sarı-kırmızılı takımla ilk resmi maçına çıktı. Umut Bulut'un yerine oyuna giren genç oyuncunun Galatasaray altyapılarında 62 golü bulunuyor.