İspanya Bruma'yı konuşuyor !

İspanya Bruma'yı konuşuyor !
Güncelleme:

David Moyes Sociedad'da ilk golünü atan Bruma'yı övdü, Portekiz ve İspanyol basını da geniş yer ayırdı.

Bruma Galatasaray'dan kiralık olarak gittiği Real Sociedad'da sezona hızlı başladı. Takımının Yunan ekibi Panathinaikos ile oynadığı ve 3-0 galip ayrıldığı karşılaşmada fileleri havalandıran Portekizli futbolcu, lacivert-beyazlı formayla ilk golünü attı. Uzun süre 0-0 devam eden maçın 81. dakikasında sahneye çıkarak gol perdesini açan ve galibiyetin yolunu açan Bruma'ya İspanyol ve Portekiz basını geniş yer ayırdı.
 
Real Sociedad Teknik Direktörü David Moyes da maçın ardından yaptığı açıklamada genç yıldızın performansından olan memnuniyeti dile getirdi. İskoç çalıştırıcı, "Bruma'nın performansından memnunum. Sahada faydalı işler yaptı. Ancak daha da iyi olacağını düşünüyorum. Takıma uyum sağladıkça vereceği katkı artacaktır" dedi.  
 
İspanyol ve Portekiz basını da oyuncunun sergilediği performansa geniş yer ayırdı. Bruma'nın Real Sociedad'daki ilk golünü attığını duyuran internet siteleri, bu golün maçın kilidi olduğunu vurguladı. 21 yaşındaki futbolcunun yeni ekibinde iyi maçlar çıkardığına dikkat çekilirken, bir önceki Atletico Madrid maçında da sahanın en iyileri arasında olduğunun altı çizildi.

Milliyet