İspanyollar bu kareyi konuşuyor ! Arda Turan...

İspanyollar bu kareyi konuşuyor ! Arda Turan...
Güncelleme:

Barcelona'nın Real Betis maçı öncesindeki son idmanı İspanyollar'ı şaşkına çevirdi.

İspanyollar Barcelona idmanından yansıyan görüntüleri hayretle karşıladı, Arda Turan ile Luis Enrique arasındaki ilişkiyle ilgili çarpıcı yorumlar yaptı.
 
Barcelona'nın Real Betis maçı öncesindeki son idmanı İspanyollar'ı şaşkına çevirdi. La Liga'da bu gece Real Betis ile karşılaşacak olan Barcelona'nın son idmanında Arda Turan ile hocası arasındaki diyalog dikkat çekti.
 
Luis Enrique ile sammi pozlar veren yıldız futbolcunun, diğer takım arkadaşları gibi İspanyol teknik adamla da sıkı bir dostluk kurduğu gözlendi. Hocasının koluna dahi giren yıldız futbolcuya, basının karşısında daha yakın pozlar vermemek adına, Enrique'nin mesafeli durduğu da gözlendi.
 
Ancak ile Arda'yla sohbeti sırasında yüzü sürekli gülen ve şakalaşmaktan geri kalmayan Luis Enrique'nin son derece neşeli olduğu gözlendi. Katalan Sport Gazetesi haberinde, "Salı günkü idmandan yansıyan görüntüler, Arda Turan ile Luis Enrique arasındaki iyi ilişkiyi gözler önüne serdi. Türk futbolcunun Barça soyunma odasına yüzde yüz uyum sağladığının kanıtı. Sanki teknik adamdan çok yakın arkadaşıymış gibi hocasıyla şakalaşabiliyor" ifadelerine yer verildi.
 
Espanyol ile 6 Ocak'ta oynanacak Kral Kupası karşılaşmasında sahaya çıkacak Arda Turan'ın bu durumunun takım için iyiye işaret olduğu da belirtildi.

Milliyet