Mourinho'nun oğlundan olay sözler !

Mourinho'nun oğlundan olay sözler !
Güncelleme:

Chelsea menajeri Jose Mourinho'nun oğlu Jose Mario, taraftarlar için olay sözler sarfetti.

Chelsea menajeri Jose Mourinho'nun oğlu Jose Mario, Southampton ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından taraftarlara patladı.

Mücadelenin son dakikalarında Cesc Fabregas'ı ıslıklayan Chelsea taraftarına kızan Mario, sosyal medya üzerinden; "Fabregas çoğu kimsenin beklediği kadar iyi oynamamış olabilir, ama en azından mücadele etti. Karakter koydu ortaya. Kötü Chelsea taraftarları gördüm ama, Pazar günü gördüklerim en kötüsüydü. 'Mourinho sen haklısın, senin taraftarların gerçekten b.kttan' tezahüratına tamamen katılıyorum. Taraftarlarımız rezalet" açıklamasında bulundu.

"TARAFTARLAR BABAMI DİNLEMELİ"

Öte yandan taraftarlarla da atışan Mourinho Junior, "Chelsea taraftarları takıma saygı gösterdiğinde, takım da onlara saygı gösterir. Kulüp perfonelleri Chelsea taraftarlarından nefret ediyor, çünkü sürekli takımı eleştiriyorlar. Taraftarlar, Willian, Oscar ve Branislav Ivanovic'i eleştirmekte haklı değil. Chelsea'nin genç oyuncuları Premier Lig'de forma giyecek düzeyde değil henüz. Taraftarlar, babamı dinlemeli, çünkü o takım hakkında herkesten daha fazla şey biliyor" şeklinde yorumlar yaptı.

Bu sözleri kısa süre içinde sosyal medyada büyük tartışma yaratan Jose Maria, çareyi hesabını kapatmakta buldu.

BABASININ YOLUNDAN İLERLİYOR...

Mourinho da, geçen yılın sonunda yaptığı açıklamalarda taraftarları eleştirmiş ve "Evimizde oynadığımız maçlarda çok az destek alıyoruz. Bu gittikçe kötüleşiyor. Chelsea taraftarları hergün bize tutkusunu gösteriyor, ancak Stamford Bridge'de bunu yansıtmaları lazım" diye konuşmuştu.

Sporx