Real Madrid, Van Persie'nin peşine düştü

Real Madrid, Van Persie'nin peşine düştü
Güncelleme:

İspanyol devi Real Madrid, İngiliz ekibi Manchester United'da kötü günler geçiren Robin Van Persie'nin transferi için harekete geçti...

İspanyol devi Real Madrid'in Manchester United'ın Hollandalı yıldızı Robin Van Persie'nin peşinde olduğu iddia edildi.

İngiliz basınında çıkan haberlere göre bu sezon Manchester United, bu sezon 28 maçta 10 gol atıp beklenenin oldukça altında kalan ve menajer Louis Van Gaal ile dönem dönem iletişim sorunları yaşayan Robin Van Persie'yi sözleşmesinin bitimine 1 sezon kala elinden çıkarmayı ve bu transferden yüklü bir miktar gelir elde etmeyi düşünüyor.

Real Madrid, sezon başında Manchester United'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Javier Hernandez'in gelecek sezon da takımda kalması için İngiliz yetkililerle bir araya geldiği ve bu toplantında Hollandalı yıldız Robin Van Persie'nin durumunun da görüşüldüğü kaydedildi.

İki kulüp yetkililerin 16,5 milyon euro bedelde el sıkıştığı da iddia edilirken Robin Van Persie'nin de bu transferden oldukça mutlu olacağı yazıldı.

İngiliz basını ayrıca, Real Madrid'de mutsuz günler geçiren Galli yıldız Gareth Bale'nin de Manchester United'a transferi konusunda bazı detayların konuşulduğunu da belirtti.

Sporx