Salih Uçan hakkında şok benzetme

Salih Uçan hakkında şok benzetme
Güncelleme:

Arda Turan'ın halefi olarak gösterilen Salih Uçan'ın, forma şansı için beklemekten naftaline döndüğü göndermesi yapıldı.

Fenerbahçe'den kiralık olarak gittiği Roma takımında, ikinci senesinde de forma giymekte zorlanan ve maçları kenardan takip etme zorunda kalan Salih Uçan'a bir darbe de İtalyan basını vurdu.

Oyuncunun durumunu el alan bir habere imza atan Tuttomercato, kendisini Arda Turan ile kıyaslayarak acı bir benzetme yaptı.
 
21 yaşındaki futbolcunun Türk futbolunda Arda Turan'ın yerine geçecek isim olmasının beklendiğine vurgu yapılan haber, "Ne zaman oynar? Uçan, Arda'nın halefi olmaktan Roma naftalinine" başlığıyla verildi. Futbolcunun kenarda ya da tribünde beklemesi durumu, naftalinin bazı ürünlerle birlikte bekletilmesine benzetildi.
 
Türk futbolunun en yetenekli gençlerinden olduğu hatırlatması yapılan Salih Uçan'ın, Roma'da 1.5 yıldır hala kendisini ispatlamadığının altı çizildi. Geçtiğimiz sezon yalnız dört maçta forma şansı bulan Salih, bu sezon da şu ana kadar dört maçta ama sadece 54 dakika oynayabildi.  

Milliyet