Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörünü açıkladılar !

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörünü açıkladılar !
Güncelleme:

PSV Eindhoven, resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda teknik direktör Phillip Cocu'ya Fenerbahçe'de başarılar diledi.

Fenerbahçe'de haftalardır beklenen soru yanıtını buldu. Sarı Lacivertlilerin yeni teknik direktörü Phillip Cocu oldu.

Hollandalı teknik adamın 5 sezondur görev yaptığı PSV Eindhoven kulübü, resmi Twitter hesabından yaptığı Türkçe açıklamada, Cocu'nun Fenerbahçe'yle anlaştığını duyururken, 47 yaşındaki teknik adama başarılar diledi.

İşte o açıklama:

"Beş sezon ve altı kupa.

Phillip; öncelikle bize yaşattığın başarılarla dolu yıllar için sana teşekkür eder Fenerbahçe de başarılar dileriz #TeşekkürlerPhillip"

KAMP HAZIRLIKLARI NETLEŞİYOR

Teknik direktör konusunun Phillip Cocu ile çözümlenmesinin ardından Fenerbahçe'nin de yeni sezon hazırlık kampı yavaş yavaş netleşmeye başladı…

Buna göre de Comolli ve Hollandalı çalıştırıcı yaptıkları görüşmeler sonunda hazırlık kampının 28 Haziran'da başlamasına karar verildi. Samandıra'da başlayacak olan idmanların ardından Topuk Yaylası'na gidilerek kamp sürdürülecek.

Yurt dışı kampı için karar ise daha sonra verilecek.

AYKUT KOCAMAN İLE BÖYLE VEDALAŞILMIŞTI

Fenerbahçe Kulübü, resmi internet sitesinden Aykut Kocaman’a teşekkür ederek yolların ayrıldığını dört gün önce açıklamıştı. Başkan Ali Koç, kendi imzasıyla Fenerbahçe’nin resmi internet sitesinden yayınlanan açıklamada, Aykut Kocaman’a teşekkür ettiğini ve Aykut Kocaman’ın her zaman Fenerbahçe’nin kalbinde olacağını belirtmişti.

Fenerbahçe tarafından yapılan açıklamanın tamamı şu şekildeydi:

“Profesyonel Futbol Takımımızın değerli teknik direktörü Sayın Aykut Kocaman ile, göreve geldiğimiz günden itibaren, takımımızın mevcut durumu ve geleceği hakkında muhtelif görüşme ve değerlendirmeler gerçekleştirdik. Değerli hocamız ile yapmış olduğumuz bu görüşmelerin neticesinde dün akşam itibarıyla futbol takımımızın yönetimsel anlamda yeni bir sayfa açması gerektiği konusunda karşılıklı görüş birliğine vardık. Bu yaklaşımı samimiyetle ve anlayışla karşılayan Sayın Aykut Kocaman’a, bugüne kadar kulübümüze vermiş olduğu tüm hizmetler için şahsım, yönetim kurulum ve camiam adına teşekkür ederim. Futbolcu ve teknik adam olarak kulübümüze kazandırdığı başarılarının yanında, özellikle 3 Temmuz sürecindeki dimdik duruşuyla da camiamız için bir teknik direktörden çok daha fazlası olduğunu göstermiş olan Sayın Aykut Kocaman, her zaman kalplerimizde ayrı bir yere sahip olmaya devam edecektir. Hocamıza bundan sonraki kariyeri için en içten başarı dileklerimizi sunar, yolunun açık olmasını dileriz.”

Seçiniz...