Valencia'da Gary Neville dönemi !

Valencia'da Gary Neville dönemi !
Güncelleme:

La Liga ekibi Valencia, Nuno'dan boşalan teknik direktörlüğe İngiliz Gary Neville'ın getirildiğini duyurdu

İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) kulüplerinden Valencia,  ilk kez teknik direktörlük yapacak İngiliz Gary Neville ile anlaştığını duyurdu.
 
Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, Nuno Espirito Santo'dan boşalan  teknik direktörlük görevi için Gary Neville ile sezon sonuna kadar sözleşme  imzalandığı bildirildi.
 
Valencia Kulübü Başkanı Lay Hoon Chan, Gary Nevilile ile hızlı bir  şekilde anlaşmaya vardıkları için memnun olduklarını belirterek, "Manchester  United ve İngiltere Milli Takımı'nda futbolcu olarak büyük bir kariyere sahip  Gary, İngiltere Milli Takımı'nın teknik kadrosunda da tecrübe kazandı. İngiliz  futbolunun en karizmatik isimlerinden biri olan Gary, futbol hayatı boyunca saha  içinde ve dışında çok saygın bir kişi oldu" dedi.
 
İngiltere Milli Takımı'nda teknik direktör Roy Hodgson'ın  yardımcılığını yapan ve ilk defa bir takımda teknik direktör olarak görev yapacak  40 yaşındaki Gary Neville ise "Çok heyecanlıyım ve Valencia Kulübü'nde çok büyük  bir fırsat yakaladığım için çok gururluyum. Valencia büyük ve prestijli bir  kulüp. Futbolcu olarak da bu kulübü çok iyi hatırlıyorum" değerlendirmesini  yaptı.
 
İngiliz teknik adamın, 6 Aralık tarihinde resmen göreve başlayacağı ve  9 Aralık'ta Şampiyonlar Ligi'nde Olympique Lyon'a karşı oynanacak maçta takımın  başında olacağı belirtildi. Gary Neville'ın kardeşi Phil'in de yardımcı  antrenörlük görevi üstlendiği Valencia'nın, La Liga'nın 14. haftasında sahasında Barcelona'ya karşı oynayacağı maçta takımın başında Salvador Gonzalez Voro yer  alacak.