Vardy'e büyük şok !

Vardy'e büyük şok !
Güncelleme:

Jamie Vardy, geçen hafta oynanan West Ham United maçında gördüğü kırmızı kart sonrası hakeme uygun olmayan davranışta bulunduğunu itiraf etti !

İngiltere Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, geçen hafta  Leicester City ile West Ham United arasında 2-2 sona eren maçta ikinci sarı  karttan oyundan atılmasının ardından hakem Jon Moss'a uygun olmayan harekette  bulunduğu öne sürülen Vardy'nin ifadesine başvurulduğu ve İngiliz oyuncunun bu  durumu kabul ettiği belirtildi.
 
İkinci sarı karttan sonra gördüğü kırmızı kart nedeniyle bir maçlık  cezasını pazar günü Swansea City'yi konuk edecekleri maçta tamamlaması beklenen  İngiliz futbolcunun, söz konusu itirafının ardından cezasının 2 maça çıkabileceği  ifade edildi.
 
Leicester City'nin de Vardy'nin hatalı harekette bulunduğunu kabul  ettiği ve cezanın artması halinde itiraz etmeyeceği bildirildi.
 
Vardy, cezasının 2 maça çıkması halinde takımının Manchester United  ile 1 Mayıs'ta deplasmanda oynayacağı lig maçında da forma giyemeyecek.
 
İkinci sıradaki Tottenham Hotspur'un 5 puan önünde şampiyonluk  mücadelesi veren Leicester City'de Vardy, attığı 22 golle krallık yarışında  ikinci sırada bulunuyor.