Yordanov, İnegol Belediyespor'da

Yordanov, İnegol Belediyespor'da
Güncelleme:

İnegöl Belediyespor, Bulgar sporcu Zlatan Yordanov ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Erkekler Voleybol 1. Ligi takımlarından İnegöl  Belediyespor, geçen sezon Gümüşhane Torul Gençlik formasını giyen Bulgar sporcu  Zlatan Yordanov'u transfer etti.
 
Kulübün Teknik Başkan Yardımcısı Furkan Baştürk, İnegöl Belediyespor  tesislerinde düzenlenen basın toplantısında, Bulgaristan Milli Takımı'nın  formasını da giyen Yordanov ile 1 yıllık sözleşme imzaladıklarını söyledi.
 
Yordanov'un 24 yaşında olduğunu ve smaçör mevkisinde oynadığını  belirten Baştürk, şöyle konuştu: "Kırcaali doğumlu oyuncumuz Zlatan Yordanov, daha önce Gümüşhane Torul  Gençlik takımında forma giydi. Hocalarımızın ve teknik heyetimizin talimatları  doğrultusunda bir çalışma yaptık. Oyuncumuzu Türkiye'ye davet ettik.  Tesislerimizi gezdirdik. Şehir ve takım hakkında bilgiler verdikten sonra  anlaşmaya vardık. Transferin her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum.  Transferlerimiz devam edecek. İnşallah İnegöl Belediyespor bu sene hedeflediği  yerlerde olacaktır."
 
Yordanov ise İnegöl Belediyespor'un çok iyi bir kulüp olduğunu dile getirdi. Yeni takımıyla play-off oynamak istediğini dile getiren Yordanov, "Çok  genç bir oyuncuyum. Kendimi göstermek istiyorum. Takımımın başarısı için elimden  geleni yapacağız. İnşallah ligi iyi bir pozisyonda bitireceğiz" ifadesini  kullandı.