Yaya Toure kararını verdi !

Yaya Toure kararını verdi !
Güncelleme:

Yaya Toure, "Kesinlikle kalıyorum. Taraftarlar endişelenmesin, bu yıl takımın gelişimi için elimden gelenin en iyisini yapacağım" dedi.


İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester City'nin Fildişi Sahilli orta saha oyuncusu Yaya Toure, hakkındaki transfer iddialarını  yalanlayarak, "Kesinlikle kalıyorum" dedi.
 
Bir dönem çalıştığı teknik direktör Roberto Mancini'nin yönetimindeki  İtalyan kulübü Inter'e gideceği iddia edilen Toure, İngiliz gazetesi Manchester  Evening News'e yaptığı açıklamada, "Kesinlikle kalıyorum. Taraftarlar  endişelenmesin, bu yıl takımın gelişimi için elimden gelenin en iyisini  yapacağım. Hedefim, sonuna kadar Manchester City için mücadele etmek. City,  taraftarların benim için şarkı söyledikleri tek kulüp. Bu, paranın alamayacağı  bir şey" ifadelerini kullandı.
 
Sözleşmesi 2016-17 sezonu sonunda bitecek 32 yaşındaki oyuncu,  City'nin, Manchester kentinin diğer takımı United'ın gölgesinden çıkmak için UEFA  Şampiyonlar Ligi'nde şampiyon olması gerektiğini belirterek, "Şampiyonlar  Ligi'ni, taraftarlarımız için kazanmak istiyorum. Bunun için elimden ne geliyorsa yapacağım" değerlendirmesinde bulundu.