e-Ticarette yüz yüze iletişim devri

e-Ticarette yüz yüze iletişim devri
Güncelleme:

Çabuk Sipariş e-ticarette müşterilerle yüz yüze iletişim devrini başlatıyor…

E-ticaretin yenilikçi ve dinamik markası Çabuk Sipariş, bulut bilişim sistemi ile hizmet vermeye başladı. Artık e-ticarette; isme özel web adresi ile iletişim bilgileri yayınlanabilecek, hızlı ve sınırsız ürün eklenebilecek, dükkânlara özel yönetim paneli ile detaylı satış ve ciro raporlarına ulaşılabilecek.

Müşteri ile yüz yüze iletişim olanağı sunan Çabuk Sipariş’te üyelik için ise; sunduğu komisyonsuz, ön ödemesiz, düşük maliyet avantajlarının yanı sıra hiç bir teknik bilgiye de ihtiyaç duyulmuyor. Üstelik yatırım yapılmasına gerek kalmadan üyelik hemen başlatıyor.

Yüz yüze iletişim ayrıcalığı

Aradan aracıları kaldıran ‘Çabuk Sipariş’, satıcı ile alıcı arasında sağladığı doğrudan - yüz yüze iletişim olanağı ile birlikte çok önemli ayrıcalıklar sunuyor. Yenilikçi e-ticaret platformunda, dükkânlara özel web adresi ile satıcılar adını ve iletişim bilgilerini paylaşabilecekleri gibi kampanyalarını da anında duyurabilecekler. Çabuk Şipariş, küçük, orta ve büyük kapasiteli işletmelerin farklılaşan ve değişen iletişim ihtiyaçlarını karşılayabilecek ve çalışanların iş yapma yöntemlerini değiştirebilecek, kolaylaştırabilecek ve hızlandırabilecek çağdaş yapısı ile e-ticarette yeni bir dönem başlatıyor.

Dükkânların sipariş almalarını kolaylaştıran özel kullanıcı dostu yönetim paneli ile de sektöre öncülük edecek olan Çabuk Sipariş’in kurucusu Mustafa Ozan Vural,“ Sektörlere ilkleri kazandırmaya devam edeceğiz. Yeni e-ticaret anlayışı ile müşterilerin öncelikli tercihi haline gelmeyi hedefliyoruz” dedi.

Ürün stok tanımlama                

Çabuk Şiparış’in benzersiz avantajlar sunan özellikleri arasında en çok öne çıkan ise; malzeme yönetimi, sınırsız menü ve kategorinin tanımlanabileceği özel yönetim paneli. Ayrıca çalışma saati, ürün stok ve işletmelere özel sipariş durumu tanımlanabilecek ve isteğe bağlı “hemen”, “ileri zaman”, “ön sipariş-rezervasyon” ve “ön sipariş-geçerken alacağım” gibi farklı sipariş şekilleri ile rezervasyon alınabilecek. Bunlarında dışında dükkânlara özel hizmet, kullanım koşulları sözleşmesi ve gönderim bölgelerine göre minimum sipariş tutarları da tanımlanabilecek. Cabuksiparis.com’un anlık olarak verdiği detaylı satış ve ciro raporları ile ise işletmelere; kolaylıkla değerlendirmeler yaparak, çıkan sonuçlara göre hızlı ve sağlıklı aksiyonlar alabilme olanağı sağlanıyor. 

Müşterilere kolay ulaşım, çapraz satış avantajları

Cabuksiparis.com’un bir diğer önemli özelliği ise; bağımsız sektöre ve sınırsız dükkana hizmet sunuyor olması. Öncelikle gıda sektörü ile başlayıp çeşitli sektörleri de kapsayacak olan Çabuk Sipariş’in sunduğu hizmetlerle, müşterilere kolay ulaşım ve çapraz satış avantajları da yaşanacak.

Komisyon derdi Çabuk Sipariş ile kalkıyor

www.cabuksiparis.com ana sayfasında yer alan ‘Dükkan Aç’ seçeneği ile kolayca dükkan açılabiliyor. Dükkanlar, aylık sabit abonelik ücreti karşılığında Çabuk Sipariş’in sunduğu tüm avantaj ve hizmetlerden faydalanabiliyor.  Çabuk Sipariş’te komisyon derdi de tamamen ortadan kalkıyor. Yenilikçi e-ticaret platformunda, sabit abonelik ücretinin dışında siparişler üzerinden herhangi bir komisyon alınmıyor.