Galaxy Note Fan'ın özellikleri de, fiyatı da belli oldu

Galaxy Note Fan'ın özellikleri de, fiyatı da belli oldu
Güncelleme:

Samsung’un Note serisindeki yeni oyuncusu Galaxy Note Fan Edition'ın özellikleri ve satış fiyatı açıklandı.

Samsung’un Note serisi için beklenen hamlesi geldi. Galaxy Note Fan Edition akıllı telefonları yapılan tanıtımla beraber resmi bir şekilde ortaya çıktı.

Galaxy Note Fan Edition, uzun süredir beklenen Samsung modellerinden biri olarak değerlendiriliyor. Note 7 serisinin başına gelen yanma olaylarının hemen sonrasında markanın yenilenmiş modelleri olarak karşımıza çıkması beklenen Galaxy Note Fan Edition serisi, hem Note 7’nin sunduğu ayrıcalıkları bir araya getirecek hem de sorunsuz bir telefon olacak görüsüyle gündemde kalmayı başarmış olan bir model.

Aslında satış rekorları kırması beklenen Note 7 modelinin yenilenmiş serisinin tüm bu beklentiler içerisinde tanıtımı da gerçekleştirildi. Galaxy Note Fan Edition modelinin tanıtımından sonra merak ettiğimiz birçok detayında netlik kazandığını gördük. Peki Galaxy Note Fan Edition modelinde beklenen değişiklikler var mı? Nasıl bir telefon ile karşı karşıyayız? Daha detaylı olarak ele alalım.

Galaxy Note Fan Edition Bekleneni Verebilecek Mi?

Note Fan Edition adı duyulduğu andan bu yana zaten kullanıcılar, Note 7 modelinin yeni yüzünün bizleri beklediğini biliyordu. Yani Note 7 parçalarıyla üretim yapılacağı bilinen bir gerçekti. Samsung’un açıklamalarında da bu duruma yer verildi.

Haliyle Note 7 modelinin tasarım konusunda birebir aynısı olan yenilenmiş akıllı telefonların, sistem ve teknik donanım özellikleri de birebir aynı. Note 7 modeli içerisinde yer alan işlemciler, RAM bellek, kamera, S-Pen teknolojileri, yüz tanıma sistemleri kısacası hemen hemen her özellik aynı. Değişen kısımlar da yok değil. Bir kere soruna neden olan piller yenilenmemiş tamamen değiştirilmiş.

Samsung'tan yepyeni bir telefon: Galaxy S8 Plus DuosSamsung'tan yepyeni bir telefon: Galaxy S8 Plus Duos

Artık mevcut en iyi sistemlerle kontrolü yapılmış pillerin yeni modelde yer aldığını görüyoruz. 3.200 mAhdeğerinde bataryalar, ana modele göre biraz küçültülmüş olsa da istenen değerlerde elde edilmiş durumda. Bunun dışında Galaxy S8 modelinde ilk defa gördüğümüz Bixby sanal asistanının da modele dahil edildiğini görüyoruz. Tüm bu özellikleriyle 7 Temmuz tarihinde satışa çıkacak olan telefonun fiyatı 611 dolar olacak. Fakat bir kötü haberde verelim şu an için satışlar sadece Kore’de. Ülkemizde satış yapılıp yapılmayacağı bilinmiyor.

 

TeknoEkip.com