Turkcell’de sömestr heyecanı başladı

Turkcell’de sömestr heyecanı başladı
Güncelleme:

Turkcell mağazalarında ve Pasaj’da sömestr tatiline özel fırsatlar başladı. 7 Şubat’a kadar devam edecek “Sömestr Heyecanı” kampanyasında, tablet ve bilgisayarlardan aksesuar ve hobi gereçlerine kadar yüzlerce üründe her bütçeye uygun avantajlar yer alıyor. Kampanya ile karne hediyeleri için taksit ve avantajlı fiyat seçenekleri sunuluyor.

Türkiye’nin sadece elektronik ürün satışı yapan ilk pazar yeri platformu Pasaj’da ve Turkcell mağazalarında yüzlerce üründe sömestr tatiline özel fırsatlar başladı. Çocuklara karne hediyesi almak isteyenler için bütçe dostu birçok seçeneğin yer aldığı “Sömestr Heyecanı” kampanyasında telefon, tablet ve bilgisayarlardan oyun keyfini artıracak aksesuar ve hobi ürünlerine kadar geniş yelpazede seçenekler yer alıyor.

Hem taksitli hem peşin fiyata avantajlı teklifler

Turkcell Mağazaları ve Pasaj’da TCL TAB 10L WIFI GEN2 ve TCL TAB 10 WIFI GEN2 tablet modelleri 27 Ocak’a kadar, seçili akıllı çocuk saatleri ise 30 Ocak’a kadar Turkcell müşterilerine özel taksitli ve peşin fiyata avantajlı satın alma teklifleriyle sunuluyor. Ayrıca, 8 Şubat'a kadar Yeni Samsung ürünleri Galaxy A05, A15, A25 ve ayın yıldız ürünü Samsung Galaxy A34 gibi birçok üründe avantajlı fiyatlar Turkcell mağazalarında yer alıyor.

Turkcell Çocuk paketleri ile güvenli dijital

Turkcell mağazalarında sunulan Turkcell Çocuk paketleri, dolu dolu özellikleri ve avantajlı fiyatları ile kullanıcıları bekliyor. Turkcell Çocuk paketleri ihtiyaca uygun internet seçeneklerinin yanı sıra Zaman Yönetimi, Çocuğum Güvende, Reklam Engelleme, Güvenli İnternet ve BiP Konum Takip gibi ek özellikleri ile okul döneminde çocukların telefon kullanımları ile ilgili ebeveynlerin endişelerini ortadan kaldıracak çözümler sunuyor.

Çocuklara cezbedici karne hediyeleri

Pasaj hem karne harçlıklarıyla kendilerini ödüllendirmek isteyen çocuklara hem de avantajlı ödeme imkânlarıyla ebeveynlere “Sömestr Heyecanı” yaşatıyor. Herkesin bütçesine uygun seçeneklerin yer aldığı platformda, sömestr dönemine özel ürünler ve cazip fırsatlar bulunuyor. Hem eğitim hem de oyun dünyasının vazgeçilmezi bilgisayarlar, her ihtiyacı karşılayacak aksesuarlar ve keyifli vakit geçirten hobi ürünleri kampanya ile kullanıcılarıyla buluşuyor. 7 Şubat’a kadar devam edecek kampanya, Turkcell faturasına ek ödemenin yanı sıra kredi kartıyla peşin fiyatına 3 taksit imkânı da sunuyor.