AK Partili eski vekil İmamoğlu'nu hedef aldı, AK Parti'yi vurdu!

AK Partili eski vekil İmamoğlu'nu hedef aldı, AK Parti'yi vurdu!
Güncelleme:

Eski AK Parti vekili Külünk, Twitter hesabından Marmaray’daki kalabalığı eleştirerek, "Bu nasıl bir ciddiyetsizlik ve de nasıl bir aymazlıktır" dedi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ise Marmaray’ı TCDD'nin işlettiğini hatırlattı.

Eski AK Parti milletvekili Metin Külünk, Twitter’dan “İBB şu an çalışmıyor” diyerek Marmaray’da çekilmiş kalabalığın videosuyla İstanbul Büyükşehir Belediyesini eleştirmek istedi.

Marmaray’ın Sirkeci istasyonunda çekilen ve istasyondaki yoğunluğu gösteren bir videoyu paylaşan Külünk, “Burası İstanbul/Marmaray. Bu nasıl bir ciddiyetsizlik ve de nasıl bir aymazlıktır! Kamu ve yerel yöneticilerin çok başarılı yönetilen bir süreçte sorumluluklarının daha da farkında olarak ve tehlikenin henüz geçmediğini unutmadan hükümetimizin titizliğine ayak uydurmaları gerekmektedir” diye yazdı.

Külünk’ün Twitter hesabından yayınlanan görüntüleri çeken kişi ise videoda “Görüyorsunuz İstanbul Büyükşehir Belediyesi şu an çalışmıyor. Görmüş olduğunuz herkes şu an risk altında. Resmen ölüme yolculuk gibi bir yolculuk var şu anda. İnsanlar burada üst üste, sosyal mesafe diye bir şey yok. Belediyeciliği bu kadar kötü yapan, bu kadar kötü yönetimin içerisinde olduğunu görüyorsunuz” ifadelerini kullandı.

İBB Beyaz Masa, gelişmeler üzerine Külünk’e Twitter’dan yanıt verdi ve Marmaray’ı TCDD’nin işlettiğini hatırlattı:

“Metin Bey Merhaba, Marmaray işletmesi Ulaştırma Bakanlığı TCDD tarafından yapılmakta olup, [@Marmaraytcdd] ile iletişime geçmenizi rica ederiz. İyi günler dileriz.”