7 Aralık Üniversitesi’ni Yeni Kazanan Öğrencilere Tanıtım Turu

7 Aralık Üniversitesi’ni Yeni Kazanan Öğrencilere Tanıtım Turu

2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılında Kilis 7 Aralık Üniversitesi’ne yerleşen öğrencilere yönelik olarak Kilis Tanıtım Turu düzenlendi.

- 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılında Kilis 7 Aralık Üniversitesi’ne yerleşen öğrencilere yönelik olarak Kilis Tanıtım Turu düzenlendi.

Yeni öğrencilerin Kilis’in tarihi/kültürel değerlerini tanımalarına ve Kilis kültürünü öğrenmelerine yardımcı olmak amacıyla, “Oryantasyon Eğitimi” kapsamında düzenlenen Kilis şehir tanıtım turuna çok sayıda öğrenci katıldı.

7 Aralık Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’nın organizasyonunda düzenlenen etkinlikte Oylum Höyük, Şeyh Muhammed Tepesi, Tarihi Salih Efendi Sokağı ve Kabaltısı, Ravanda Kalesi, ÇATOM Binası (Toros Çağlasyan Konağı), Eski Kaymakam Evi, Kilis Etnografya Müzesi (Neşet Efendi Konağı) gibi Kilis’in tarihi ve turistik yerleri gezildi. Şehir turunda üniversite tarafından görevlendirilen rehber personel de öğrencilere eşlik etti. Yeni öğrencilere ayrıca M. R. Eğitim Fakültesi’nde üniversite birim temsilcilerinin katıldığı oryantasyon eğitimi de verildi.