Chrome kullananlar bunu hemen indirin !

Chrome kullananlar bunu hemen indirin !
Güncelleme:

Chorem'un yeni güncellemisi yayınlandı. 37 güvenlik açığı bu güncellemeyle tamamen kapatıldı.

Google, internet tarayıcısı Chrome’a yeni bir güncelleme daha getirdi! 43. Güncelleme ile birlikte 37 güvenlik açığı tamamen kapatıldı!

Chrome, Google tarafından desteklenmeye ve yeni iyileştirme güncellemeleri geçirmeye devam ediyor. İlk günden bu yana hizmetlerini, kullanıcı öneri ve şikayetlerine göre revize eden Google’ın hedefinde bu kez de güvenlik açıkları vardı.

Biz görmesek de arka planda yeni güncelleme sürümünü kendi indirip yükleyen Chrome, sıklıkla güncelleniyor. 41 ve 42. Güncelleme ile birlikte oturum açma ve tüm Chrome aygıtlarına senkronize özelliği kazandırılan internet tarayıcısının 43. Güncelleme sürümünde de kullanıcı tarafından saplanan ve geri bildirimlerde bulunulan 37 güvenlik açığı kapatıldı.

Tabi sadece açıklar kapanmadı, bir de yenilik kazandırıldı. WebMIDI özelliği ile, artık MIDI klavyeleri veya editör cihazları direkt olarak ses kartından Chrome’a bağlanabilecek. Yani artık SoundCloud gibi platformlarda MIDI klavyesi bağlayabilmek için Mikser cihazına ihtiyaç duymayacaksınız.