Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

SPOR- Türkiye ile Danimarka Ümit Milli Takımları, özel maçta Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda karşı karşıya gelecek. (18.30)- A Milli Futbol Takımı’nın Hollanda ile oynayacağı maçla ilgili Türkiye Futbol Direktörü Fatih...

SPOR

- Türkiye ile Danimarka Ümit Milli Takımları, özel maçta Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda karşı karşıya gelecek. (18.30)

- A Milli Futbol Takımı’nın Hollanda ile oynayacağı maçla ilgili Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve bir futbolcular maçın oynanacağı Amsterdam Arena'da basın toplantısı düzenleyecek. Ay yıldızlı ekip, Hollanda maçının son çalışmasını da maçın oynanacağı Amsterdam Arena'da yapacak. (18.30/19.00 - Amsterdam/Hollanda)

- Süper Lig’in 26. haftasında İstanbul Başakşehir ile karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş, bu maçın hazırlıklarına milli takımlarına giden ve sakat oyuncularından yoksun olarak yapacağı antrenmanla devam edecek. (10.00 - İstanbul)

- Fenerbahçe, Süper Lig’in 26. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile yapacağı maçın hazırlıklarına kendi tesislerindeki çalışmayla devam edecek. (10.45 - İstanbul)

- Fenerbahçe’de yöneticiler ve futbolcular, Fenercell’in programına katılacak. (14.00 - İstanbul)

- Galatasaray’da Süper Lig’in 26. haftasında oynanacak olan Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarına devam edilecek.

- Fenerbahçeli basketbolcular, Ev Dışı Tüketim Tedarikçileri Derneği CNR Yeşilköy Fuar alanı Hall 4 etkinliğe katılacak. (15.00 - İstanbul) CİHAN