Deprem yardımları PKK'ya akıyor!

Deprem yardımları PKK'ya akıyor!

Deprem felaketine destek için açıklanan bazı hesap ve telefon numaralarının PKK'ya ait olduğu belirlendi.

Van'daki deprem felaketi ardından tüm Türkiye yardım için seferber olurken bazı hesap ve telefon numaralarının PKK'ya lojistik destek veren vakıflara ait olduğu ortaya çıktı.

Van'daki depremden dolayı zor durumda kalan depremzedelere yardım için Türkiye'nin dört bir yanından vatandaşlar seferber oldu. Milyonlarca vatandaş depremzedelere yardım için ellerindeki imkanları seferber etti.

Star gazetesinin haberine göre bu yardımların tek bir adreste toplanıp doğru bir şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaşması için Başbakanlık harekete geçti. Başbakanlık resmi internet sitesinden duyurduğu hesap numaralarıyla, vatandaşların yardımlarını hem tek bir yerde toplama hem de doğru bir şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaştırma amacında.

PKK DEPREMİ SABOTE ETTİ

Meydana gelen depremde zarar gören ailelere yardım edilmesi için sosyal ortamda pek çok hesap numaraları yayınlanıyor. Ancak paylaşılan bazı hesap ve telefon numaralarının PKK ya lojistik destek veren vakıflara ait olduğu ortaya çıktı. Yani depremden zarar gören insanlarımıza yardım etmek isterken, eli kanlı terör örgütüne bilmeden yardım ediyor olabilirsiniz.