Eşcinsel adama annesi tecavüz etti !

Eşcinsel adama annesi tecavüz etti !
Güncelleme:

Eşcinsel bir adamın 'iyileşmesi' için ailenin aldığı kararla annesi tarafından tecavüz edildi.

Eşcinsel bir adam annesiyle seks yapmaya zorlandı. Lezbiyenler 'iyileşmeleri için' kuzeni tarafından tecavüze uğradı. Hindistan'da eşcinsellik maruz kaldıkları işkenceler, ülkenin güneyinde bulunan bir LGBT örgütü tarafından dünyaya duyurulmaya çalışıyor.

İngiliz Daily Mail gazetesinde yer alan habere göre, 'düzeltici tecavüz' yani eşcinselleri cinsel ilişkiyle 'iyileştirip' heteroseksüel yapma eylemi,Hindistan'da eşcinsellerin akrabaları tarafından gerçekleştiriliyor.
Telangana LGBT örgütü, ailenin tecavüzü ayarladığını ve ailenin içinden seçilen bir kişinin (genellikle kuzen) tecavüzü gerçekleştirdiği açıkladı.

Vatan'ın haberine göre yaşanan akılalmaz olaylardan birinde, bir aile, eşcinsel erkeği iyileştirmek için annesiyle seks yapmaya zorladı. Bir diğer olayda genç bir lezbiyen kıza kuzeni tarafından tecavüz edildi.

Yaşanan olayların mağdurlarında çok ağır travmalar bıraktığını, bu sebeple çoğu suçun emniyet güçlerine bildirilmediği belirtildi.

Hindistan Yüksek Mahkemesinin 2013'te aldığı bir karardan sonra eşcinsel ilişkiye girmek yasaklanmıştı. Hindistan toplumu genel olarak eşcinsel ilişkiye olumsuz bakıyor.