Gökbaş: Aktif Eğitim Sendikası İftiraların Failleri Gibi Yamuk Da Değildir

Gökbaş: Aktif Eğitim Sendikası İftiraların Failleri Gibi Yamuk Da Değildir

Aktif Eğitim Sendikası Osmaniye Temsilciliği Yönetim Kurulu Başkanı Bünyami Gökbaş, bazı karanlık odakların, üyelerinin haklarını savunan ve aynı...

Aktif Eğitim Sendikası Osmaniye Temsilciliği Yönetim Kurulu Başkanı Bünyami Gökbaş, bazı karanlık odakların, üyelerinin haklarını savunan ve aynı zamanda sosyal sendikacılık yapan Aktif Eğitim Sendikası hakkında geçeğe aykırı kasıtlı haberler yaptığını belirtti. Gökbaş, "Aktif Eğitim-Sen ve üyeleri herhangi bir geometrik şekil olmadığı gibi anılan iftiraların failleri gibi yamuk da değildir." dedi.

Sendika binasında basın açıklaması yapan Aktif Eğitim Sendikası Osmaniye Temsilciliği Yönetim Kurulu Başkanı Bünyami Gökbaş, görevini kötüye kullanan bazı bürokratlardan aldıkları gayr-ı meşru destekle kamu kurumlarında çalışma barışını adeta dinamitleme gayreti içinde olduklarına dikkat çekti. Sendika hakkında çıkarılan yalan yanlış sözde haberlere tepki gösteren Gökbaş, sözlerini şöyle sürdürdü: "Hukuk dışına çıkan bazı yöneticiler kamu çalışanının karşısına bazen maiyetindeki personeli siyasi/sendikal tercihlere zorlayan bir zorba yönetici, bazen çalışma arkadaşlarını kendisi gibi düşünmediği için sürgün, kurs görevi verilmeme, yöneticilikten alınma, söylemlerle tehdit eden bir biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Kamu kurum ve kuruluşlarında bunlar yaşanırken bazı tetikçiler de sahiplerinin veya ahbabı oldukları çavuşlarının illegal çıkarları için kendi çöplüklerinde çığırtkanlık yapmaktadır. Birilerine hizmet etmek için kurulmuş sözde haber sitelerinde kirli odaktan talimatla yazdırılmış ve "Aktif Eğitim-Sen'de deprem, üyeler bir panik havası içinde topluca istifa ediyor" yalan yanlış haber müsveddeleri yayınlanmaktadır. Kirli sözde haber siteleri istedikleri sendikaya üye olmaları gereken talimatı buyurmayı da ihmal etmiyorlar. Sendikal mücadelede kirli oyunları görüyoruz. Aktif Eğitim Sendikası olarak biz yolumuza devam edeceğiz."