Kavga Ettiği Eniştesinin Otomobilini Yaktı

Kavga Ettiği Eniştesinin Otomobilini Yaktı

KÜTAHYA'da 35 yaşındaki Mehmet Ali Erdoğmuş, miras meselesinden tartıştığı eniştesi İbrahim Adıgüzel'in sokakta park halinde duran otomobilini ateşe verdi. Araçta çıkan yangına ilk müdahaleyi polisler yaptı.Olay öğle saatlerinde Yenidoğan...

KÜTAHYA'da 35 yaşındaki Mehmet Ali Erdoğmuş, miras meselesinden tartıştığı eniştesi İbrahim Adıgüzel'in sokakta park halinde duran otomobilini ateşe verdi. Araçta çıkan yangına ilk müdahaleyi polisler yaptı.

Olay öğle saatlerinde Yenidoğan Mahallesi Sadullah Ağa Sokak'ta meydana geldi. Eniştesi İbrahim Adıgüzel'in evine giden Mehmet Ali Erdoğmuş iddialara göre miras paylaşımı konusunda eniştesiyle tartıştı. Tartışmanın ardından satırla evin camlarını kıran Mehmet Ali Erdoğmuş daha sonra dışarı çıktı. Erdoğmuş, sokakta park halinde duran eniştesine ait 43 AY 699 plakalı otomobilin camlarını ve farlarını da satırla kırdı. Otomobilin içerisinde bulunan bez ve kağıtları çakmakla yakan Erdoğmuş daha sonra kaçtı.

Otomobil kısa sürede alev aldı. Kavga ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri araçlarındaki yangın söndürme tüpüyle alev alan otomobile müdahalede bulundu. Daha sonra gelen itfaiye ekipleri de araçtaki yangını tamamen söndürdü. Polis, olay yerinden kaçan şüpheli Mehmet Ali Erdoğmuş'u yakalamaya çalışıyor.

FOTOĞRAFLI