Otomobil Halk Otobüsüne Çarptı: 4 Yaralı

Otomobil Halk Otobüsüne Çarptı: 4 Yaralı

- ÇANAKKALE'de, bir otomobil yolcu alıp indirmek için durakta bekleyen halk otobüsüne arkadan çarptı. Kazada, otomobil sürücüsü ile otomobilde bulunan 3 kişi yaralandı.Kaza, akşam saat 22.30 sıralarında Kepez Beldesi'nde meydana geldi. Gürkan...

- ÇANAKKALE'de, bir otomobil yolcu alıp indirmek için durakta bekleyen halk otobüsüne arkadan çarptı. Kazada, otomobil sürücüsü ile otomobilde bulunan 3 kişi yaralandı.


Kaza, akşam saat 22.30 sıralarında Kepez Beldesi'nde meydana geldi. Gürkan Köksal (20) yönetimindeki 17 UR 429 plakalı özel otomobil, yolcu alıp indirmek için durakta bekleyen Coşkun Cambaz yönetimindeki 17 H 0095 plakalı halk otobüsüne arkadan çarptı. Kazada Köksal ile birlikte otomobilde bulunan Mehmet Bozkurt (19), Can Polat Aydoğdu (21), Hüseyin Eren Şair (20) yaralandı. Kazayı görenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından yaralılar ambulanslarla Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.


Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


FOTOĞRAF